2010-01-16, 18:38
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: 3 minutowe odchudznie
Cytat:
Napisane przez hononey
No więc na necie znalazłam skróconą wersję 3MO, przeczytałam to forum i wzięłam się za siebie. Obecnie mieszkam w Anglii i wiecie same jaka jest pogoda, wiec miasto w którym mieszkam zrobiło umowę z ośrodkiem sportowym. Od 6 stycznia zaczęłam chodzić codziennie na ową siłownię i zastosowałam się do 3MO i efekty na prawdę są widoczne. W pierwsze dwa dni potrafiłam zjeść po 6 kromek z dżemem, bo powiedziałam sobie - a co mi tam, dla mnie się liczy że tam byłam i że próbuję coś ze sobą zrobić. No więc w 3m dniu ćwiczeń niestety musiałam zostać w domu z psem, ale następnego dnia kiedy rano się zważyłam byłam o 0,1 kg lżejsza a w następnym dniu o 0,6kg lżejsza. Sama szczerze powiedziawszy nie wierzyłam w to wszystko (głównie biorąc pod uwagę moją wagę - 75kg/160cm). Jednak wiecie co to działa... Rano kiedy wstaję, jem normalnie 2 kromki chleba z margaryną i wędliną i piję zieloną herbatę. W szkole na break'u jem jedną kanapkę i jak przychodzę do domu to jem normalny obiad - oczywiście mięso i warzywa. Potem przez 40 minut idę do tego centrum sportowego i to jest czas dla mojego żołądka żeby to po części przetrawił. Kiedy jestem na miejscu biorę inhalator (astmatyk -,- ) wodę i potem jak przychodzę to jem 2 kiwi, 2 mandarynki, jabłko i połowę marchewki (bo jest strasznie duża) i tyle mi wystarczy. Oprócz zielonej herbaty rano, przez cały dzień piję samą wodę. Poza tym od pestek w kiwi jelita się 'odblokowują'  (tak ładnie ujęte  ) więc organizm cały czas się oczyszcza - zwłaszcza przewód pokarmowy. To chyba tyle. Aha jeszcze bym zapomniała - od 6 lutego schudłam dokładnie 2kg dzisiaj ^^
|
Po co chleb smarujesz margaryną? Moim zdaniem to niepotrzebne, szczególnie przy odchudzaniu Mniemam też, że jak przychodzisz z treningu jest już wieczór, jesz praktycznie same owoce - to węglowodany - owszem, ale do godz. 16 (teoretycznie), wieczorem powinno się zjeść jakieś białko wolno wchłaniające się, np serek wiejski.
Bieganie - nowa miłość <3
|
|
|