2010-01-16, 19:39
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biżuteryjny wątek plotkowy V :)
Cytat:
Napisane przez loquacee
A ja nawiążę jeszcze do dyskusji o Skarbach. Chyba obrażę się na ten sklep i przestanę tam robić zakupy. Za pierwszym razem zamawiałam cyrkonie (kropelki) w trzech kolorach, a wedle opisu miały być w jednym rozmiarze. Miały być, a nie były, bo dostałam w (znacząco) różnych rozmiarach... Tym razem zamawiałam między innymi perły (sztuk dwie) z czego jedna oprócz otworu przelotowego posiada z boku dwie dziury i wielgachną rysę (chyba po próbach nawiercenia kamienia :/ ). Oczywiście nie da się zamaskować nijak :/Jestem szczerze powiedziawszy zniesmaczona. Albo mam takiego pecha, albo pani Grynda nie patrzy co wkłada do zamówienia  Jeszcze gdyby tych pereł było 50 i jedna uszkodzona, to pal licho. Ale zamówiłam żywcem sztuk 2...
|
Moje pierwsze zakupy w Skarbach, kilkanaście miesięcy temu (na ponad 400zl) były również napiętnowane RYSAMI !!!!!!!!!: na 3cm fasetowanej briolecie kwarcu dymnego i 2 cm fasetowanej kwarcu lemon,tak jakby ktoś parokrotnie przejechał grubą żyletką!. Nie nadają się do niczego, nawet na prezent wstyd komuś dać .... Strata ok 27 zl
Już więcej kamieni tam nie kupuję.
|
|
|