Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-16, 19:41   #3313
india83
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ehhh weekend no ale ja niestety do pracy zaraz sie zbieram i nie zdazylam wszystkiego nadrobic

Weekend zaczal sie dla nas smutno i nieciekawie... Wczoraj moj Tz dostal wypowiedzenie w pracy... normalnie jak mi zadzwonil to o malo nie spadlam z krzesla i tak sie zestresowalam ze dochodzilam przez chyba godzine do siebie tez akurat bylam w pracy takze az sie dziwie ze nie zrobilam jakiegos manka bo taka bylam rozkojarzona ze szok... No i tak normalnie chamsko z nim postapili, bo tz w ogole sie tego nie spodziewal... mial umowe na 3 lata, pracuje tam juz 1,5 roku a tu wczoraj przyszedl do pracy, popracowal 2 godziny i mu szefu wreczyl wypowiedzenie i kazal isc do domu bo mial jeszcze sporo urlopu niewykorzystanego z zeszlego roku normalnie masakra... myslalam ze tak sie zwalnia tylko ludzi dyscyplinarnie jesli cos przeskrobia... W sumie to bardzo nie ma czego zalowac bo tz juz od dawna mowil ze musi zmienic prace bo tam byl straszny syf i ludzi traktowali jak niewolnikow, co to nie maja wlasnego zycia... potrafili zadzwonic w srodku nocy bo cos potrzebuja, co raz to kazali mu przylazic w weekend lub swieto takze praca mu sie nie podobala, no ale siedzial tam bo sporo zarabial i zbieramy na mieszkanko... a teraz znow sie wszystko w czasie odsunelo ehhh mam nadzieje ze szybko cos znajdzie...

:

oj przykro mi... najgorsze, ze tak bez uprzedzenia u mnie w pracy tez się cos pitoli, ale to juz dłuższa historia. Pojawil się nabór to miejsca pracy o ktorym zawsze marzyłam choc trudno bedzie mi sie dostac na pewno sprobuje o szczególach wkrotce napisze

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
ja jeszcze w domciu , i męczą mnie bóle brzucha i krzyża
kurcze kiedy to się w końcu zacznie

samba przykro mi
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
na nowe mniejsze mieszkanie
juz sie przeprowadzilismy
placimy o 350zl mniej niz na tamtym

malutka ma sie pojawic lada dzien
termin mam na 24.01 wiec juz czekam na nia, bo mam dosc