Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zwariowany rocznik 1990 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-16, 19:29   #560
m0n!k@
Zadomowienie

Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D

Cytat:
Napisane przez innuendo
Rambo to tylko cząstka tego, co pokazują w telewizji czy w kinie. Jest przecież tyle pięknych produkcji, o których można opowiadać czy pisać godzinami! (...) W końcu oglądam średnio dwa filmy dziennie i przyznam, że bardzo zorientowana w tych sprawach jestem(...)

Co do rozprawek- w ciagu trzech lat napisałam bardzo dużo, bo około 20 i
ciągle mi mało. Wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale uwielbiam pisać!
I Ty masz czas na te filmy?? Podziwiam Cie...
Swoja droga - ja tez kiedys ogladalam duzo filmow, ale... Jakos mnie to juz nie "kreci" - bo jestem raczej artystka - wole czytac piekne ksiazki niz ogladac najpiekniejsze filmy i odwiedzac teatr zamiast kina. Naprawde nienawidze telewizji i ogladam tylko wiadomosci (wiem, jestem inna) ewentualnie czasami z moja siostra 'Gotowe na wszystko" albo... W11

A co do pisania - myslalam, ze tylko ja mam takie "skrzywienie" w psychice - jak mi sie nudzi, albo "mam wene" to potrafie caly dzien siedziec i pisac wiersze, opowiadania i inne

Cytat:
Napisane przez innuendo
Z mat-przyr 43, z humana- 50, ale pewnie na normalnym nie będzie tak dobrze . Głupie błędy to moja specjalność i nie byłabym sobą, gdybym nie napisała choć jednej totalnej bzdury na teście .
Skad ja znamte glupie bledy... No i gratuluje wyniku - 50 z humana.... Ja sie tylko moge pochwalic maksymalnym wynikiem z rozprawki

Cytat:
Napisane przez kasienka.b
Ale z tych probnych byly jakos dziwnie wysokie wyniki, nie sadzicie??? Mam nadzieje, ze w zwiazku z tym kwietniowy egzamin NIE BEDZIE TRUDNY Oby...
Heh, mow za siebie:P: Ja mialam 75ptk (42 z humana i 33 z mat-przyra) i to byl najlepszy wynik w klasie (bylam lepsza od klasowego kujona).
Wiesz, kazde wojewodztwo mialo swoj probny wiec stopnie trudnosci byly rozne... Ale ten nasz byl bardzo krytykowany - ze za trudny, ze niskie wyniki...
m0n!k@ jest offline Zgłoś do moderatora