Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-16, 20:46   #3757
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Plamienia nie ustały a sie wrecz nasiliły dzis już bardziej plamie mam brązowy gesty śluz 29dc wiec to chyba @ sie rozkreca zobaczymy jutro
jej przykro mi słonko mam nadzieję, że następna @ już do ciebie nie zawita
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
hejka
ja dzisiaj nie zagladałam , bo szlajaliśmy sie troszkę z męzusiam po sklepach i w ogóle
motylku jakbym wiedziała żeś taka spragniona pogawędki to bym została
Cosma gratulacje z okazji pozbycia się 2,5 kg chociaz już więcej nie zrzuccaj bo właśnie widziałam zdjątko na nk i ty chodzinka jesteć

kochane powiedzcie mi czy miałyście kiedyć coś takiego: dzisiaj przytulaliśmy sie z meżusiam i on mi mówi że czuje się jakby w coś "uderzał" mnie nic nie bolało itd i zastanawiam się czemu coś takiego mogło być?
dziękuję skarbku już mi troszkę lepiej, napięcie lekko ustało... zajęłam się i nie myślałam o tym wszystkim.. ale cały czas myślę o tym kiedy już będę mogła zobić teściorka...
Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
miłego weekendu.

ps... dzisiaj sie dowiedzialam od naszych znajomych... ze beda mieli dzidziusia! ukrywali to aż do dzis czyli 5ty miesiac juz! fakt, ze wczesniej male aluzje lecialy, ale nie załapałam.
Będą mieć synka Olusia

ahh... tak fajny juz ma brzusio...

a ja jestem w 30dc. Tzn sie konczy i piers mnie zaczela juz wczoraj bolec...
ehh....
no nic nie smęcę idę poubijać.

Buziaki
a może nie na @ się zbliża ile dajesz @ na przyjście? a cio do znajomych to sporo wytrzymali,.. ja bym nie dała rady tyle trzymać tego w tajemnicy
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc.
Wpadłam tylko się przywitać.
Czekam na @, po raz pierwszy mam nadzieję, ze jednak przyjdzie, ponieważ po poważnych dyskusjach z mężem doszliśmy do wniosku, że ze względów materialnych musimy się z dzieckiem wstrzymać.
Mam nadziję, ze ta przerwa nie będzie długo trwać
Pozdrawiam
kochana moja nie mów tak, nigdy nie ma tego odpowiedniego momentu jeśli brać kategorie finansowe pod uwage... trzeba myśleć pozytywnie!!! ja mam nadzieję, że uda wam się "wpaść" w trakcie tej przerwy hihi

a ja dziś ciągle biegam sisiu.... ale to dlatego, że przez te mrozy jest u nas w domku barrrrrrdzo zimno a ja jeszcze się kawą upoiłam...

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora