2010-01-17, 14:37
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek o sklepie New Look
Cytat:
Napisane przez ankham
ooo to super  i jak wychodzi w porównaniu z zamówieniami tutaj i jaki jest asortyment u nas?
|
Ja byłam tam raz- w pierwszy dzień wyprzedaży po świętach, licząc na to, że upoluję coś ciekawego. Obniżki na stronie zaczęły się już wcześniej, ale zawsze to lepiej pójść i namacać ciuszki. Liczyłam na wszechstronny sklep, w którym się obkupię. A w środku? Trochę rozczarowanie, sklep jest przeciętny Nie ma w ogóle działu z bielizną, piżamami i męskiego. Kupując przez internet więcej ciuchów i tak bardziej się to opłaca. Dla przykładu sukienka kosztująca na stronie 8Ł, czyli prawie 40 zł, w sklepie kosztowała 55zł, a baleriny, które na stronie kosztowały 5Ł w sklepie nie były przecenione wcale i miały cenę 69 zł. Ale jak kto tam woli, nie trzeba chociaż czekać na przesyłkę, stresować się, że coś źle leży. Wiadomo jak na wyprzedażach rzeczy szybko znikają. Chociaż jak ktoś ma blisko, patrzy rano na asortyment na stronie, później idzie do do sklepu, mierzy, porównuje, a popołudniu można zamówić jednak przez internet.
|
|
|