2010-01-17, 21:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez woda sodowa
|
Ale super 
dla maluszka i buziaczek od wizażowej cioci 
Cytat:
Napisane przez chilanes
Monika sorry, ale.... idąc do spowiedzi i mówiąc, że uprawiasz seks z narzeczonym nie żałujesz tego, nie przysięgasz żarliwie poprawy, a nawet jeśli, to jest to wg mnie hipokryzja, bo nie żałujesz, skoro kochasz i sprawia Wam to przyjemność .
|
Właśnie dlatego nie byłam u spowiedzi od kiedy zaczęłam się kochać z TŻ, bo kurczę jak tu żałować czegoś takiego
Cytat:
Napisane przez Remmi
|
Tekst pasuje, ale mi nie odpowiadają takie golcowe klimaty 
Cytat:
Napisane przez can't be perfect
i spytałam się TŻta co będzie jeśli będę w ciązy a TŻ stwierdził że kupimy wóziczek i będziemy się cieszyć  ale odpukać hehe  czekam do końca tygodnia i robię test 
|
to jeszcze Cię ta @ nie odwiedziła? Obyś nie musiała robić tego testu 
Cytat:
Napisane przez chilanes
|
Eeejj... ale ja też nie chcę tego deszczu u mnie. Może zrobimy taki podział, że sierpniowy deszcz biorą na siebie te PMki, które w danym tygodniu nie ślubują 
Cytat:
Napisane przez Monisia_1331
|
Jejku... śliczna... My chcemy Alicie Keys, ale Whitney to też super opcja. Już sobie zapisałam w pliku z piosenkami i powiemy DJowi, żeby nam ją w trakcie wesela puścił 
Cytat:
Napisane przez chilanes
don't walk away for me I have nothin if I don't have you...
Tylko teraz przekonać Tż do "wyjącej wetknij chustę"  jak to ją nazywa 
|
Dobry tekst 
TŻta brat za to tę piosenkę: http://www.tekstowo.pl/piosenka,rich...e_waiting.html nazywa "osiem zapałek" (bo tak ze słuchu odtworzył pierwsze słowa piosenki "oceans apart")
|
|
|