Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-17, 20:09   #3625
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Byliśmy na Parnassusie i.... hmmmm nigdy czegois takiego nie widziałam w kinie. Jeśli chodzi o grę aktorów - SUPER. Jeśli chodzi o fabułę - pokręcona. To nie jest typowe fantasy, w sumie nie nazwałabym tego fantastyką tylko bajką, jakims surrealizmem Pierwsze skojarzenie podczas pierwszej odsłony świata przedstawionego i przyszedł mi na myśl Salvador Dali. Film szalony. Podobał mi się, bardzo mnie zaskoczył, w życiu bym sie tego nie spodziewała, po prostu szok. Ostatnio oglądałam sporo filmów z Heath'em Ledgerem i uważam, że to doskonały aktor, jakoś dotąd żaden aktor z holiłódu nie uzyskal u mnie takiej oceny, tzn. Johnyy Deep też świetnie gra,ale HL jest lepszy. Szkoda, że nie żyje, bo nie opuściłabym żadnego filmu z jego udziałem. Johny Deep jak zwykle ok, a Colin Farrel też, ale patrząc na niego nie mogłam sie uwolnic od myśli o Alicji Bacheledzie CuruśI ogólnie jakos strasznie kontrolowałam jego grę
Film zdecydowanie dla kinomanów, nie dla oglądaczy hiciorów w stylu 2012 czy inne Ciacho, bo tacy sie rozczarują i słyszałam takie komentarze u ludzi - np. "mogłem wcześniej przeczytac recenzję".

A teraz czekam na Nine - zapowiada się extra
A my byliśmy dzisiaj na Sherlocku - nie jestem jakimś znawcą, ale mi film się podobał .. może z książkami o Sherlocku to film nie ma nic wspólnego, ale poza tym jest bardzo dobry
Jest i akcja, i humor, Jude Law i Robert Downey Jr - super.
Recenzji żadnych wcześniej nie czytałam, ale bardzo się cieszę, że wybraliśmy się na niego
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora