2010-01-17, 22:19
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 4
Cytat:
Napisane przez leszczesia
Oliwkaaa - gratulije i brawo !!!
Wiecie co ja mam inny problem ......schudlam juz 19 kg i w zasadze jest tyle odziezy do wymiany .... i szkoda kasy, bo ciagle waga leci ... w kurtce juz wygladam ja pajac ..... spodnie sobie zwezam sama , buty za luzne bo noga zeszczuplala ... Chyba trzeba wolniej chudnac - latem ubrania tansze  i co tu robic ??? Nie wspomne o gatkach , ktore juz moge podciagnac pod pachy ........hmmmmmmmmmmmm .. No oliwka i co Ty na to ???
Dodam tylko ze nosilam 50 , a teraz 44
|
Oliwkaaa - gratuluję Świetne wyniki
Leszczesia - Rozumiem, że to kokieteria? Wiadomo, że szafa robi się "nie nasza", ale przecież, w sumie, o to nam chyba chodzi? Sama mam podobny problem -eh, jak miło mieć w końcu "problem" w tę właśnie stronę! - (z bielizną - pomijając staniki - mniejszy) i od miesiąca zaopartuję sie w ubrania typu dżinsy w lumpeksie Przed świętami zrobiłam wieksze "spodniowe" zakupy w takim przybytku, kupiłam 3 pary (za całe 40 zł!!!) z czego 2 na "za miesiąc" i te na "za miesiąc" juz sa trochę luźne, hmmm... ale przecież to cieszy Pozdrawiam, gratuluję i trzymam kciuki, żebyś te "gatki" podciągała jeszcze wyżej
III faza: 1.05.2010 - 55, 3 kg
Mój cel - 55 kg - osiągnięty
Test Dukana - 52,8 kg - dla mnie "za chudo"!
Jest (03.09.2010) III faza - 52,5 kg - Dukan górą
...ale to jest zmienne
Edytowane przez YettaV
Czas edycji: 2010-01-17 o 22:28
|
|
|