Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dieta - MŻ-WR kontynuacja VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-17, 23:43   #150
pysia1711
Wtajemniczenie

Cool Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja VI

Od razu uprzedzam,że się trochę rozpisałam.Najważniejsze, że wróciłam i zostaje. Jeśli ktoś nie będzie miał czasu na czytanie moich wyjaśnień i historii nie będę urażona tylko proszę o przeczytanie tego ci jest na samym końcu na czerwono,a wolnej chwili to przeczytania reszty.

Cześć dziewczynki moje kochane
Jak mnie tu dawno nie było,zaraz się
będę tłumaczyć.
No ładnie już 6 część Obiecuje się poprawić i w tej części być z wami jeśli będę w stanie codziennie.No teraz czemu nie było...
...nie było mnie to tyle,bo znalazłam sobie prace,a właściwie ona mnie lecz na czarno.Pracowałam tylko miesiąc,bo facet chciał na mnie zarobić rejestrując mnie w urzędzie i praca była fajna tylko przez pierwsze 2 tygodnie.W sumie to chodziłam tylko po to by dorobić żeby mamę trochę odciążyć od rachunków.Od października chodziłam na kurs masażu ale zrezygnowałam,bo po pierwsze teoria stała się dla mnie zbyt trudna,a po drugiego ćwiczyliśmy na sobie i póki nie trzeba się było rozbierać było fajnie,a na kursie same zgrane laski,ale to nie główny powód.Głównym powodem była teoria i chłopak,z którym przeżyłam po poznaniu przygodę.A przez tego chłopaka w tym samym czasie leciał na mnie i koleżankę.Dobrze o tym wiedziałyśmy bo jak zaczął nas podrywać to jedna patrzyła jak całuje drugą.Trochę to zagmatwane.Ale tak to w skrócie to jak np.ja sie z nim całowałam to obok nas stała koleżanka i się patrzyła.Z obserwacji wynikało,że woli ją niż mnie więc się usunęła i żeby nie cierpieć patrząc na nich w klasie odeszłam.Ale prawdziwy powód to trudna teoria on przy okazji.Trzeci powód dla którego nie pisałam to chora babcia,u której wykryli przeżuty raka.Tragedia ale już jest dobrze.
Przez ten czas miałam swoje zwloty i upadki jeśli chodzi o wagę ale w końcu się ustabilizowała i jest od dłuższego czasu 87kg,a to zasługa rowerku,który dostałam na gwiazdkę.
Chyba pobiłam rekord na najdłuższą wiadomość ale co się dziwić jak tyle mnie nie było.Na koniec propozycja może by tak zrobić liste aktualnych wag i życiowych celów tych osób,które są z nami na tym wątku w tej części,bo jak pamiętam to w poprzedniej części była taka lista więc teraz zgłaszam się do zrobienia nowej ale nie będę na niej pisać tamtych osób,bo to szkoda czasu skoro się nie pojawiają.
Więc jak na księdza przystało zapraszam do konfesjonału na spowiedź z aktualnej wagi,wzrostu i tego ile chcecie ważyć.

pysia1711 jest offline Zgłoś do moderatora