Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PL-BOY, czyli dziewięć i pół tygodnia z życia pewnej redakcji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-05-25, 20:38   #9
DominikaS
Zadomowienie

Re: PL-BOY, czyli dziewięć i pół tygodnia z życia pewnej redakcji

Kupiłam, przeczytalam i żałuje 30zł, które na ta książkę wydałam... Owszem... może 5 zł ale więcej nie jest warta.
Żeby poczytać o kulisach produkcji zdjęć dziewcząt z rozkladówek, najlepiej ją od kogoś pożyczyć))
I nie bardzo mogę zrozumieć co takiego jest napisane w tej książce, co mogloby wywołać burzę wśród kogokolwiek... To o obróbce komputerowej zdjęć? Były o tym artykuły w różnych gazetach, a na przykład na wizazu na pytanie 'jak uzyskac taki efekt?' zawsze ktoś napisze że komputerowo...[img]icons/icon7.gif[/img]
Że wyniki większości konkursów piękności są z góry ustalone? To chyba tez nikogo nie dziwi, biorąc pod uwagę kto wygrywa...[img]icons/icon7.gif[/img]
Mam wrażenie że to była raczej jakas sztuczna burza obliczona na zwiększenie sprzedaży
MOIM ZDANIEM ksiązka ani dobrze nie napisana (i o język mi chodzi i o treść) ani szczególnie śmieszna... Może gdybym osobiście znała osoby, które są w niej opisane to zrobiła by na mnie większe wrażenie?
DominikaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując