Wątek
:
Sesja?! Nie, dziękuję, czyli Maturzyścia '09 w styczniu i nie tylko cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-01-18, 16:53
#
1283
muchahahaha
Zakorzenienie
Dot.: Sesja?! Nie, dziękuję, czyli Maturzyścia '09 w styczniu i nie tylko cz. XIX
Cytat:
Napisane przez
maalwiinkaa2
Wrocław - Oleśnica - Namysłów - Wołczyn - Kluczbork - Olesno - Częstochowa - Kraków - Wieliczka - Bochnia - Brzesko - Tarnów - Dębica - Sędziszów Małopolski - Rzeszów - Dynów - Przemyśl - Jarosław - Oleszyce - Narol - Bełżec - Tomaszów Lubelski - Zamość - Krasnystaw - Lublin - Niemce - Lubartów - Kock - Łuków - Siedlce - Sokołów Podlaski - Małkinia Górna - Ostrów Mazowiecka - Zambrów - Choroszczo - Białystok - Suchowola - Augustów - Suwałki - Olecko - Giżycko - Mrągowo - Barczewo - Olsztyn - Morąg - Pasłęk - Elbląg - Nowy Dwór Gdański - Gdańsk - Sopot - Gdynia - Wejherowo - Lębork - Słupsk - Ustka - Darłowo - Koszalin - Kołobrzeg - Trzebiatów - Gryfice - Płoty - Nowogard - Maszewo - Stargard Szczeciński - Pyrzyce - Lipiany -
Barlinek
- Strzelce Krajeńskie - Drezdenko - Międzychód - Pniewy - Poznań - Pobiedzisko - Gniezno - Witkowo - Słupce - Golina - Konin - Kalisz - Ostrów Wlkp - Krotoszyn - Milicz - Trzebnica - Wrocław
mniej więcej taka trasa, bo oczywiście nie da się przewidzieć jak się jechać będzie
zapraszam zapraszam do mojej dziury xD
a Lipian i Pyrzyc nie polecam, bo nic tam ciekawego nie ma wg mnie
, Strzelce tez blisko, ale nie bylam tam, wiec Ci nie powiem czy warto.
Zaliczylam TI
jutro najbardziej harkorowy dzien z jak dotychczasowych dni na studiach, czyli moje nocne zmory: matma!!, prawo! i socjologia, ale to juz chyba mniej sie boje
muchahahaha
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do muchahahaha
Znajdź więcej postów muchahahaha