Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ulubione teksty z filmów...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-17, 19:55   #105
Czekoladaa
Rozeznanie

GG do Czekoladaa
Dot.: Ulubione teksty z filmów...

CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ:

"Bunkrów nie ma ale i tak jest za***iście"
"Poczuj te kocie ruchy"
"Koko Jambo i do przodu"

"-Musisz sobie odpowiedzieć na jedno za***iście ale to za***iscie ważne pytanie! Co lubisz w życiu robić, a potem to rób!
-A ty co lubisz robic?
-Palić Jonty"
......................... ......................... ......................... ..............
Grucha: Dlaczego wyjadasz mi frytki? Nie możesz sobie kupić?

Fred: Nie jestem głodny.

Grucha: Jak nie jesteś głodny to zostaw te frytki. A jak jesteś to se kup.

Fred: Widzisz co to żarcie robi ci z mózgu? Poza tą bułką i frytkami świat dla ciebie nie istnieje. To tylko kawałeczek ******lonego ziemniaka, a ty zachowujesz się tak jakbym krzywdził twoją matkę. Idę się odlać Grucha, bo nie chcę na to patrzeć.

......................... ......................... ......................... ...........

-Za***iście silną, zawsze patrzę w oczy, kiedy z kimś rozmawiam, nigdy nie wykonuję niepotrzebnych ruchów. Wystarczy mi pierwszych dziesięć słów, pięć pierwszych gestów jakiegokolwiek koleszki i już wiem, ze w jego psychice czai się strach. On jeszcze nie zdaje sobie sprawy, ze wkrótce będzie miał pełne portki, a wiesz dlaczego? Dlatego, że jego słaba psychika wysłała już mu maila do naciągającej kupy, ze spotkanie jest w spodniach
-To niesamowite
-Eehhh... skoczę na chwile do klopa

......................... ......................... ......................... ................

"A na **j mnie ten kaktus"

......................... ......................... ......................... .............

'Ty, jak ty siê nazywasz, bo zapomniałem. Kolec? Stolec? '
'Bolec...'
'No to posłuchaj mnie... Bolek.. '

......................... ......................... ......................... ........

"-Laska wez otwórz! -Ja przedwczoraj ściszałem telewizor"

"Jest tu jakiś cfaniak?? -Niee nie ma tu żadnego cwaniakaa..._ To daj Piątaka!_Ja jestem cwaniak i wypierdalaj stąd ale już!..-Siwy,tu jest jakiś cwaniak!!..-Pan daje piątaka a cwaniak trzydzieści..-Nie zrozumieliśmy się..-Jak tak to przepraszamy..BOOM!!"

......................... ......................... ......................... .......

"Wiecie co... odzyskamy te figurke. Nie wiem jak i nie wiem czy ja odzyskamy ale odzyskamy te figurke":

......................... ......................... ......................... ........

"-czarnuchu? Bolec pogielo cie silnoreki mowi
-ee
-bedziesz mial gosci
-przyjada zalozyc mi kablowke

-pyta czy przyjada mu zalozyc kablówke
-daj mi tego glomba"

......................... ......................... .........