Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-19, 20:01   #3952
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

ja może i jestem trochę inna pod tym wzgledem , ale ja robiłam np wesele dla siebie bo chciałam ubrać fajną kieckę i dobrze sie bawić, zapraszałam tylko te osoby które chciałam a nie że kogoś wypada albo że o może tą ciotkę bo sypnie kasą, absolutnie nie chciałam czegoś takiego, no i nie ukrywam że troche jestem przeciwnikiem dołączania bilecików mówiacych mi ze zamiast prezentu mam dac kase (wiem ze z jednej strony jak ktos ma juz wszytko to lepiej ale stawia gosci w troche niezręcznej sytuacji, i też wiem ze z drugiej strony fajnie bo nie trzeba się głowić o prezent-ale jak dla mnie to mamy takie czasy że ludzie o tym wiedzą i tak zazwyczaj daje sie kase, dlatego jestem przeciwnikiem)mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi no a zmierzam do tego ze w tym zaproszeniu dostałam taki bilecik mówiący że mam nie kupować prezentu tylko dać kase grrrrrrrrrrr
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora