Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drogie Panie poradzcie jak to rozegrać
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-19, 20:11   #1
martineden
Przyczajenie

Drogie Panie poradzcie jak to rozegrać

Więc znamy się od pewnego czasu, żeby była jasność- z pracy . Ja się w niej zawsze podkochiwałem-ale i tez miałem wrażenie, że coś między nami iskrzy. Tylko, że ona miała faceta. Ja oczywiście bardzo to przeżywałem , no ale nie muszę chyba o tym mówić... ona zresztą dużo o nim nie opowiadała. Po pewnym czasie odeszła z pracy. Teraz z tego co wiem jest sama .

Ponieważ jest to bliska przyjaciółka narzeczonej mojego dyrektora a zarazem mojego kolegi więc i jakiś czas temu pojawiła się na bankiecie firmowym .
Ja trochę musialem tam biegać i pomagać jednej koleżance więc jej tak od razu nie zauważyłem ..ale ona sama podeszła i później trochę pogadaliśmy i trochę się pośmialiśmy .

Ja dzień po imprezie do niej napisałem ale ona nie odpisała . Dzisiaj coś tak sobie napisałem na tablicy na pewnym portalu- a ona to skomentowała ...więc sam nie wiem co jest grane.
Fakt kiedyś mi się bardzo podobała teraz w sumie też , jest inteligentna oczytana, dobroduszna, fajnie mi się z nią gada, jest osobą no taką z przyszłością ;p ...tylko nie wiem co o tym sądzić.. aha tydzień wczesniej wpisała mi się pod zdjęciem ...później też na jakimś

co Wy o tym myślici ?? Może poradzcie bo ja rozkładam już ręcę - czy to ma ręce i nogi ;p ??
martineden jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując