Dot.: Całą szafę. XS/S/M *** WYMIANKA Z ARLECIK1***
16. Cudna kamizelka reserved. Naprawdę śliczna ze wstawkami dzianinowymi. Rozmiar xs/s. Świetnie się prezentuje. Stan idealny - (troszkę w niej chodziłam ale dbałam wyjątkowo mocno)
17. I kolejny włoski nabytek. Urocza mini jeansowa z kwiatuszkami. Śliczna i bardzo dziewczęca. Rozmiar xs. - stan idealny
18. Śliczna bluzeczka Ravel w kropeczki. Urocza. Rozmiar S - stan bdb.
19. Bardzo ładny golfik w kolorze ciemnego różu (może wpada trochę w fiolet), rozm. S - stan idealny.
20. Japan style. Bardzo efektowna narzutka. Świetnie się prezentuje z leginsami. Rewelacja. Stan idealny, rozm. free size, luźny fason.
21. Dzianinowa, lekka i delikatna kamizelka Big Star z pięknym splotem warkoczowym z przodu. Stan idealny, rozm. xs/s
22. Kolejna urocza bluzeczka z ładnym haftem. Stan idealny
23. Przepiękna koronkowa narzutka wykonana z dzianiny. Śliczna w połączeniu z obcisłą bluzeczką i leginsami. Rewelacja. Rozm. od xs myślę, że do m. Stan idealny.
24. Cudeńko zakupione we francuskim butiku. Szkoda mi jej oddawać ale może któraś z Was skusi mnie czymś naprawdę fajnym. Stan idealny.
25. Bardzo urocza koronkowa sukieneczka w kolorze różu przeplatanego z kremem. Rozm xs/s ( materiał jest dosyć rozciągliwy) - stan idealny
|