Różów

Ciuszki wszystkie bardzo dobrze pasują (jeszcze czekam na te nieszczęsne spodnie i ten czarny krótki sweter, nie wiem, czemu go jeszcze nie ma

). Krótki sweterek różowy super do narzucenia na letni wieczór, wypas leży, sweterek z długim rękawem ecru boski, uwielbiam go, wczoraj mi przyszedł z bukli różowy, mówię, widać, że nie nowy mimo takiego opisu w aukcji, ale wyprałam i jest w porządku, więc nie będę się czepiać

zaskoczona tylko jestem, bo to jest rozmiar XS, a jest taki dłuuuuuuuuugi, ma długaśne rękawy, sięga mi za tyłek lub do połowy tyłka jak luźniej go nałożę, ale ja tak uwielbiam długości, że mi to w smak

kardigan z Yijia noszę drugi już dzień, dzisiaj byłam w nim na uczelni. Podszewka jest cudowna, taka jak pluszowy miś, mięciutka, gładziutka

nie rozstaję się z nim. To chyba tyle na razie, jak jutro nie przyjdzie ten czarny, to cyknę już fotki (łącznie z butami z Ryłko na nodze) i poddam Waszej ocenie

A bluzkę za małą w biuście chętnie od Ciebie odkupię, tylko mi napisz, czy chcesz sprzedać i za ile

Co do różów, to ja mam w palecie z Miss Rose czy jakoś tak... za 14 zł

paleta 48 kolorów cieni

szit jak nic, ale powiem Wam, że te róże są GE-NIAL-NE! Używam dwóch w sumie, bałam się trochę, wcześniej wykończyłam róż z kasetki Oriflame, z Avonu resztka jest za twarda i nie ten odcień, ale tutaj trafiłam akurat
Rzeczywiście, EDM czasem dają efekt maski, ale jakoś się tak wypracowałam, że teraz tego nie ma. Dla mnie bardzo ważne jest krycie, bo mam brzydką cerę, dlatego te podkłady (Sunkissed Fair) spisują się idealnie

na jesień mam Light Medium, bo odrobinę ciemniejszy, ale nie wiem, czy na lato nie będzie za jasny.
A jaki Ty masz podkład? Bo przeoczyłam