Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-20, 08:14   #3246
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Helloł'

Claris kciuukam
Co do kolorów z EDM to tak patrzę na Twoje zdjęcia,że może masz troszkę "różu" w karnacji,ale niewiele. To jak ja. I opalasz się na brąz tak jak ja. Ja mam Fair Medium,ale to miałam na lato-wtedy był fajny. A na zimę nie wiem co Ci doradzić,bo na zimę żadnego sobie nie brałam.

A mi dzisiaj się śniło,że chodziłam po sklepach z kieckami i oczywoście nic nie było NOOORMA

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość

Różów
Ciuszki wszystkie bardzo dobrze pasują (jeszcze czekam na te nieszczęsne spodnie i ten czarny krótki sweter, nie wiem, czemu go jeszcze nie ma ). Krótki sweterek różowy super do narzucenia na letni wieczór, wypas leży, sweterek z długim rękawem ecru boski, uwielbiam go, wczoraj mi przyszedł z bukli różowy, mówię, widać, że nie nowy mimo takiego opisu w aukcji, ale wyprałam i jest w porządku, więc nie będę się czepiać zaskoczona tylko jestem, bo to jest rozmiar XS, a jest taki dłuuuuuuuuugi, ma długaśne rękawy, sięga mi za tyłek lub do połowy tyłka jak luźniej go nałożę, ale ja tak uwielbiam długości, że mi to w smak kardigan z Yijia noszę drugi już dzień, dzisiaj byłam w nim na uczelni. Podszewka jest cudowna, taka jak pluszowy miś, mięciutka, gładziutka nie rozstaję się z nim. To chyba tyle na razie, jak jutro nie przyjdzie ten czarny, to cyknę już fotki (łącznie z butami z Ryłko na nodze) i poddam Waszej ocenie
A bluzkę za małą w biuście chętnie od Ciebie odkupię, tylko mi napisz, czy chcesz sprzedać i za ile
Co do różów, to ja mam w palecie z Miss Rose czy jakoś tak... za 14 zł paleta 48 kolorów cieni szit jak nic, ale powiem Wam, że te róże są GE-NIAL-NE! Używam dwóch w sumie, bałam się trochę, wcześniej wykończyłam róż z kasetki Oriflame, z Avonu resztka jest za twarda i nie ten odcień, ale tutaj trafiłam akurat

Rzeczywiście, EDM czasem dają efekt maski, ale jakoś się tak wypracowałam, że teraz tego nie ma. Dla mnie bardzo ważne jest krycie, bo mam brzydką cerę, dlatego te podkłady (Sunkissed Fair) spisują się idealnie na jesień mam Light Medium, bo odrobinę ciemniejszy, ale nie wiem, czy na lato nie będzie za jasny.
A jaki Ty masz podkład? Bo przeoczyłam
A to szkoda Myślałam,że jak coś to się wymienimy.
Ta moja bluzeczka jest w takim żółtym kolorze (ale nie mocnym,tylko bardziej pastelowym) i tak się cieniuje ku dołowi i tam jest brązik. Jest tak śliczna,że bardzo mi jej szkoda buuu
Aaaa w ogóle chciałam Cię zapytać- bo mam kilka rzeczy,które mi przyszły z metkami VS, w foliach VS,ale w środku ta metka przy szyi jest przecięta i pisze " Moda International" czy coś takiego. Też tak masz?

A co do podkładu to mam mineralny puder prasowany Jane Iredale ( zresztą ona też ma w ofercie same minerały na buźkę),tyle,że one są tak kryjące,że wystarczają jako podkład i puder w jednym
Mi się skóra też tłuści-zwłaszcza na czole,ale po tym jakbym mniej. A może to też sprawka tego,że jak miałam oczyszczanie w zeszłym tygodniu i kupiłam od razu ten puder,to ani razy nie dawałam fluidu i mam czyściutkie pory- wiadomo,że minerałami się nie zapchają.W każdym razie chcę jeszcze kupić puder,który się zwie Absence i pochłania sebum (wtedy nakłada się go pod ten puder) i jeszcze taki spray nawilżający a jednocześnie utrwalający makijaż.

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Nie pytaj, on Cię chce zaskoczyć i sam wszystko przygotować Może liczy, że to Ty zapomniałaś
Też tak myślę Właśnie to,że nic nie mówi jest podejrzane

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora