2006-04-18, 10:26
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: próba samobójcza..jak odzyskać chęć życia??
Cytat:
|
Napisane przez AAgusiaczeK
Tydzien temu trafiłam do szpitala, po zazyciu niezliczonej dawki tabletek...wszystkich jakie miałam w domowej apteczce...
Po raz drugi dałam się oszukać facetowi, którego kochm z całych sił...(a może już nie kocham??)..
Nie moglam sobie z tym poradzic...najadłam się tych tableek,,,przeleżałam 3 dni pod kroplówkami, a lekarze walczyli z całych sił o moje zycie...
A ja wolałam nie żyć..a teraz,,,sama nie wiem....
   cięzko zapomnieć o tym wielkim zawodzie, o tej miłości, o tym wszystkim...
Jak mam zyć..??..jak zapomniec, jak odzyskac uśmiech na twarzy...
|
pare lat temu chcialam zrobic dokladnie to samo...oszukał mnie facet ,ktory byl dla mnie całym swiatem,wszystko co robilam,robilam z mysla o nim,cale moje zycie krecilo sie wokol niego kiedy wszystko sie skonczylo bylam totalnie zalamana,odechcialo mi sie wszystkiego,moje zycie nie mialo juz sensu,bylam z nim taka szczesliwa,tak bardzo go kochalam i nagle wszystko stracilam...
przestalam chodzic do szkoly,o niczym nie myslalam jak tylko o nim
pewneo dnia poszlam sie pozegnac z moimi najelpszymi przyjaciolmi ech...pamietam jak weszlam do kolegi do zakladu jubilerskiego i zaryczana powiedzialam mu ze ide sie zabic...bylam juz gotowa to zrobic ale tak pomyslalam sobie o mojej mamie i mlodszym braciszku...zrobilabym im straszne swinstwo...
w takim stanie bylam kilka miesiecy ale na szczescie wyszlam z tego i nie zaluje
nie przezylabym tylu wpanialych chwil,nie poznalabym tylu fajnych ludzi
na poczatku jest bardzo ciezko,nic nie ma sensu,nic sie nie chce ale na to poprostu trzeba czasu,wiem ze to zabrzmi banalnie ale trzeba wyjsc wtedy do ludzi,najgorsze co moze byc to zamknac sie w sobie i unikac kontaktow z innymi-to tylko wydluza czas i cierpienie
trzeba spotykac sie z przyjaciolmi,wyzalic sie im,wyplakac,powiedziec co lezy na sercu nie raz,nie dwa ale nawet codzinnie
szukaj oparcia u przyjaciol,naprawde to pomaga,zajmie to jakis czas AAgusiaczeK jestem pewna ze uda ci sie dojsc do normalnosci
trzymaj sie cieplutko
|
|
|