Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-20, 21:16   #3397
Gwizdak
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Uff powróciłam do świata żywych, jeszcze tylko przygotuję przemówienie i będzie git

To jest taki babsztyl, że w nic nie uwierzy i jeszcze się zemści, dlatego się obawiam, bo ja naprawdę nie jestem skłonna do dramatyzowania
A z serduchem właśnie nie wiem, już przed świętami często mnie bolało, a jak wracaliśmy z pasterki to w ogóle aż się zwinęłam z bólu na ulicy...potem przeszło, a ostatnio znowu czasem coś zakłuje...muszę to zbadać, bo nigdy nie wiadomo.

Oj, już nie słodź, nie słodź od początku tygodnia wyglądam jak trup, wszyscy się pytają co mi się stało ech mam nadzieję, że w weekend pojedziemy do brata Tż, ma gospodarstwo agroturystyczne i ponoć jest fajna impreza w remizie karnawałowa w tej wiosceto bym się trochę rozerwała

Mi się pierwsza podoba najbardziej i chyba najlepiej by pasowała moim skromnym zdaniem
No ja Ciebie widziałam na końcu tygodnia DO lekarza marsz !!!!
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
hehehe, nie mam odtwarzacza, niestety ale liczą się chęci

aaaaa, to zmienia postać rzeczy

dziękuję, ale nie skorzystam film próbowałam obejrzeć, ale mnie... znudził (zaraz oberwę pewnie ), w przeciwieństwie do cudownego filmu "Casablanca", który z resztą widziałam raz i mając megamelancholijny nastrój, co mogło wpłynąć na moje wrażenia
to dla mnie właśnie odwrotnie - Casablanci nigdy całej nie zmęczyłam - jak dla mnie film to jest przenudny Ale ludzie dzielą się na tych co lubią morze i na tych co góry, na tych co lubią niemiecki i na tych co francuski i na tych co lubią przeminąło z wiatrem i na tych co casablancę
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora