Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-20, 23:46   #3453
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
O matko...... to ta kobieta jest identyczna jak pierwowzór Bota Scarlett prawdziwa też siostry goniła do roboty w Tarze

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
chodzi mu bardziej o to, zebysmy razem znalezli jakas wspolna pasje, zebysmy mieli co robic razem.
no to mniejsza bieda jak oboje nie macie pasji a jak spędzacie wspólny czas ? Obijacie się na tapczanie przed TV ? No bo generalnie nie można też przesadzić w drugą stronę, codzienne nowości by sprawiły, że znowu zabraknie pomysłu ale już na dobre. Proponuję co dwa-trzy tygodnie robić rzeczy w stylu: wizyta w barze sushi, skałki wspinaczkowe i wszelkie takie zręcznościowe rzeczy jak paintball, droga przetrwania na takich linach na drzewie, wspólne gotowanie ale z barwnikami (kupisz w Piotrze i Pawle) bo to fajniejsze i można zrobić tęczowe babeczki http://www.cutoutandkeep.net/project...es/versions/85 albo coś takiego http://www.cutoutandkeep.net/projects/olive_penguins_2 poza tym oczywiście że można wspierać się nową bluzeczką do spania ale to go podnieci na raz i nie zostawi jakichś szczególnych wspomnień. Możecie zapisać się na bezpłatne kursy garncarstwa organizowane przez miasto albo iść do teatru na współczesną sztukę albo można jak się zrobi ciepło iść do wypożyczalni rowerów... nie wiem no, jakieś fajne rzeczy
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
no moja droga.... ta "Casablanca" cie uratowala - to kolejny z moich ulubionych filmow
i ta piękna wspaniała Ilsa Lund
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Jezu dziewczyny tak mi głupio, bo trzymałyście kciuki i jeszcze w ciagu dnia o mnie pamiętałyście, a muszę Wam napisać, że dałam dupy (( Masakra to była, parę pytań wcale nie napisałam, nawet nie zdąrzyłam się zastanowić, bo było za mało czasu
Co jest najgorsze - poprawa jest w środę czyli za tydzień OSTATECZNA, a wyniki będą może (czyli mało prawdopodobne) w poniedziałek!! Czyli już muszę się uczyć przez weekend, nie wiedząc na 100% czy rzeczywiście tego nie zdałam (no ale innej opcji jakoś nie widzę) no i w czwartek mam inny egzamin, niestety ekipę z immunologii gówno to obchodzi, takze po prostu się chyba powieszę, nie mam na siebie innego pomysłu.
Tż zgodnie z obietnicą potem zabrał mnie na kolację, wchodzę do tej knajpy i widzę kto siedzi? Jedna z doktorantek z immuno, w pon. miałam z nią zajęcia. Śmiać się czy płakać?
To tyle co u mnie, mam big doła, bo kto by nie miał, jeszcze jutro mam kupę roboty w pracy, obliczyłam sobie to mi wyszło ok. 8 godzin, gdzie średnio mi zajmuje 3 góra 4 godzinki. No ale musiałam się uczyć i olałam pracę, to teraz muszę nadrobić wszystko na raz
poprawisz

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora