Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 07:56   #4118
LadyMK
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

ja sie dziewczyny chyba zgłosze do rekordów ginessa wlasnie spojrzałam w kalendarz i...... dzisiaj 100 dc
Myszko jakie tabletki na wywołanie brałaś?
Spokojnie ja też kiedyś brałam i po 5dniach dostałam. Ponoć jeśli po tabletkach nie dostaniesz okresu tzn że jesteś w ciąży. Ja brałam luteinę, która jednocześnie jest na podtrzymanie ciąży jeśli ona istnieje.
Myszko robiłaś badania na prolaktyne? Ja wczoraj robiłam i oczywiscie czytalam, że totalny zanik @ też może być spowodowany hiperprolaktymią.

Mówicie o tym śluzu... ja ginekologowi wczoraj na pytanie jego jak często współżyjemy, powiedziałam, że najbardziej staramy się wtedy kiedy mam śluz płodny. Heh... to nic nie odpowiedział, tylko nalegał na odpowiedź w związku z częstotliwościa współżycia. Czyli, że... ? można mieć problemy z rozróżnieniem śluzu..

(ok czytam dalej...)

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

ok doczytałam.
Itakasiu mam praktycznie identyczną komodę jak ty, tylko różni się uchwytami. A poza tym piękny już brzusiu masz... ;] nic tylko całować i głaskać.

Niunia co się dzieje? Czemu twierdzisz, że to już koniec?

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora