2010-01-21, 07:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez myszka_maj
|
Myszko jakie tabletki na wywołanie brałaś?
Spokojnie ja też kiedyś brałam i po 5dniach dostałam. Ponoć jeśli po tabletkach nie dostaniesz okresu tzn że jesteś w ciąży. Ja brałam luteinę, która jednocześnie jest na podtrzymanie ciąży jeśli ona istnieje.
Myszko robiłaś badania na prolaktyne? Ja wczoraj robiłam i oczywiscie czytalam, że totalny zanik @ też może być spowodowany hiperprolaktymią.
Mówicie o tym śluzu... ja ginekologowi wczoraj na pytanie jego jak często współżyjemy, powiedziałam, że najbardziej staramy się wtedy kiedy mam śluz płodny. Heh... to nic nie odpowiedział, tylko nalegał na odpowiedź w związku z częstotliwościa współżycia. Czyli, że... ? można mieć problemy z rozróżnieniem śluzu..
(ok czytam dalej...)
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------
ok doczytałam.
Itakasiu mam praktycznie identyczną komodę jak ty, tylko różni się uchwytami. A poza tym piękny już brzusiu masz... ;] nic tylko całować i głaskać.
Niunia co się dzieje? Czemu twierdzisz, że to już koniec?
|
|