Re: Avangarda - do kobietek z Katowic :)
Brawurka napisał(a):
> Po ile te algi?
Nie wiem za ile same algi, ale zapłaciłam 140 za podcięcie + farbowanie odrostów + modelowanie i te algi
> Gdzie ja znajde ta Resistance Kerastase?
we wszystkich salonach L'oreala - czyli np. Centrum Urody, Jacques Alexandre (Wojewódzka, Kościuszki) u Wajdy na Andrzeja, przy pl. Miarki ... [img]icons/icon7.gif[/img]
jesli Ci gdzieś ampułkę sprzedadzą, daj znać
>
> Na jakich oni tam wogole kosmetykach pracuja? Bo to ze Matrix do farbowania to wiem (wszedzie ten napis i reklama "matrixa" - na fartuchach, szyldach, scianach, plakatach [img]icons/icon12.gif[/img] ) Swoja droga - sa to dobre farby?
>
matrix to dobre farby - jedne z najłagodniejszych
> Magus, jak obcina Anetka? Bo ja chyba sie tam jeszcze wybiore w najblizszym czasie zeby zrobic jeszcze wiekszy bałagan na moich włosach (cos mi jeszcze brakuje w tej obecnej fryzurze) i nie wiem kto sie tam w takim artystycznym nieładzie specjalizuje.
może Anetka rzuciła Ci sie w oczy [img]icons/icon12.gif[/img]
Taka wesoła, szczuplutka śniada dziewczyna z krótkimi czarnymi włoskami zrobionymi na totalny bałagan (takie postrzępione we wszystkie strony i jeszcze w górę podniesione na żelu [img]icons/icon12.gif[/img] )
Ja poprosiłam o specjalistkę d/s krótkich i sportowych fryzur i ją mi polecili [img]icons/icon7.gif[/img] ścina bardzo starannie; nie zabiera się do roboty bez wywiadu "co, jak, dlaczego i co ma z tego wyjść" no i ma też swoje zdanie - potrafi dobrać szczegóły cięcia do twarzy; poza tym, włosy odrastają "sensownie" - po paru tygodniach fryzura bez większych problemów daje się modelować (moje włosy odrastają błyskawicznie, 1,5 cm / miesiąc)