Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 11:39   #4427
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
nie , fizycznie jestem wymęczona. ostatnio ciągle jakies choroby się mnie trzymały i się jeszcze nie zregenerowałam. do tego kilka wyjadów z pobudką o 3-4 rano i padam
To życzę relaksu choć w weekend
Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
a mnie mój tż wkurza, ostatnio jest ciągle zmęczony. Zrobienie czegokolwiek to dłuugie proszenie się, mam wrażenie też, że wszystko na mojej głowie i ogólnie jakoś mnie rozczarowuje niestety. Mam nadzieję, że to minie, bo już z tego wszystkiego zaczynam warczeć do niego i wiadomo, jakie są teraz relacje między nami
Faceci to lenie są, trzeba ich gonić do wszystkiego Mój też ma takie zajawki, wczoraj wrócił wcześniej niż ja, ja po drodze zakupy więc liczyłam, że pozmywa (nie mamy zmywarki tutaj) gary. Wchodzę a ten rozsiadł się przy kompie, Tv włączone i nic nawet palcem nie tknął, więc awanturę skręciłam na biegu, usiadłam w fotelu, zapaliłam fajkę i zaczęłam czytać gazetę Więc podniósł tyłek i zaczął zmywać dopiero, wiedział że nie zrobię inaczej obiadu, i tak zawsze trzeba wymuszać wszystko
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora