Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 12:05   #4162
lisek15
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Ja tez sobie zamówiłam testy z all te płytkowe z pipetka w poniedziałek, pewnie przyjdą w nastepnym tygodniu, ciekawe czy w ogole beda działać...
A mam pytanie. Czy te tańsze testy działają dobrze. Bo kupiłam raz w aptece test za 5 zł i nie wykazały że jestem w ciąży. A z bhcg wynikało,że jestem prawie w 2 tyg ciąży. Dlatego teraz kupiłam sobie droższe, bo łudzę się będą bardziej wiarygodne.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
Jejku lisek byłabym bardzo wdzięczna gdybys sie zapytała czy to rozsądne dawać tabletki anty na wywołanie @... Mam wziąść w sumie 14 tabletek i czekać na @, swoja drogą bardzo bolały mnie wczoraj jajniki jak gin mnie badał (podobno mam powiekszony prawy jajnik), juz sama nie wiem co mi jest, 2 tyg temu mialam usg i wszystko wyszlo super...
Jak możesz to napisz mi tylko dokładnie kiedy było poronienie czy brałas wcześniej tabl anty, co teraz zażywałaś i jakie tabl teraz Ci ten znachor przepisał (wszystko z dawkowaniem). Możesz na prywatna pocztę. To zapytam w poniedziałek jak przyjdzie do pracy. Żaden kłopot.
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora