Ja dziś też się wybieram na KTG ...ale to co mówisz to dla mnie nowość

Mam skierowanie od swego lekarza....
Ale myślę że idę robią i wracam do domu

Ja tam na obserwację ....się nie piszę (niecierpię szpitali i skoro nie rodzę i nic mi nie dolega to nieeee hihi );/ nawet nie będę dzwoniła się dopytywać co by losu nie kusić
Ja mam wypełnienie i poszewki:
poszwa na kołderke 100/135cm, (ona jest roszkę większa niż rozmiary łóżeczka ...ale to dobrze wg mnie bo moj Kuba płakał w kombinezonie więc ta wieksza kołdra była ok ...a by była bezpieczna to dzięki temu ze większa boki kołdry wsadzałam między materac a szczebelki

i na długo starczyła ....bo dopiero niedawno dostał nowe duże łożeczko i kołdrę doroślaka

poszwa na poduszkę 40/60cm
_________________________ __________
Zalogowałam się do naszego banku ...by sprawdzić naszą lokatę ....
I
patrze a tam płatność kartą: SALON W.KRUK
Chyba mąż naprawdę wzioł sobie do serca 2,5 roku temu słowa położnej, która mówiła, że jeśli mąż chce zrobić żonie prezent ...To nie dawać go PO PORODZIE !
Tylko w domu TUŻ PRZED PORODEM (by uwolniły się endorfiny, które są naturalnym znieczuleniem...i zmiejszają ból skurczy i wprowadzają harmonię w organizm kobiety !
po drugie twierdziła ...ze po porodzie to już musztarda po obiedzie ....bo nawet brylat już tak nie ucieszy ....teraz będzie kilku kilowy brylancik w domu ! i zaden prezent nie będzie tak cieszyl jak ten mały SKARB!
(2,5 roku temu mnie zaskoczył bo się niespodziewałam prezentu ....a teraz się zgapił i zaplacił kartą

hihi)
Już mnie skęca co to takiego ???