2010-01-21, 12:31
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Cytat:
Napisane przez patinka_
a moja ginka mi nawet nie powiedziała jakie mam łożysko-ja nie wiem...wy tu tyle informacji macie od swoich lekarzy-ile wód,stopnie łożysko itd. a moja jak robi USG to tylko mówi,że wszystko w porządku, łożysko ładne..unika medycznych sformułowań-może to i czasami lepiej..może ma taki styl, co by ciężarne nie trapić zbędnymi informacjami-chodzę prywatnie, do tej pory nie czułam się zlewana na wizycie, wręcz przeciwnie...martwi mnie tylko to,że nie wspomniała słowem o KTG a widzę,że wy tu chyba wszystkie już miałyście  można to zrobić jakoś na własną rękę?ostatnio dzidzia duużo odpoczywa i śpi..a ja się w tym czasie boję czy wszystko w porządku-parę dni temu nie buszowała długo, więc w nocy jak się położyłam chciałam ją obudzić i się nie dało:/
|
Mój gin, też mi nie mówi takich rzeczy, tylko że jest OK i tyle. Chodzę prywatnie i nie czuję się, aby mnie olewał. Może taki mają sposób, aby niepotrzebnie nie denerwować pacjentek Bo później tylko byśmy siedziały w internecie i szukały co dana rzecz oznacza i się niepotrzebnie zamartwiały. Tak mi się wydaje widocznie taka ich taktyka 
Na pewno masz wszystko OK 
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------
Cytat:
Napisane przez kasiorekzeta
Kochane ja tylko na chwilę. Chcę się pochwalić, że już jestem Panią Magister Psychologii  Obrona to był pikuś i po co ten stres był
Buziaki
|
Mówiłam, że nie ma się czym stresować 
GRATULACJE
|
|
|