Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 12:35   #4166
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
helllloooooooooo
wysłałam męza do pracy i nareszcie mam spokój żeby z wami popisać

kochan trzymam kciuki żeby była dzidzia, i za to zeby jednak tobie i tz sie ułozyło i nie było koncamam nadzieję ze jednak sie nie rozejdziecie

kochana widzisz jaki kochany mąż, pewnie sprawiłaś mu przykrość mówiąć to co powiedziałaś ale twraz widzisz jakie masz w nim oparcie i najważniejsze że jest dobrze, mam nadzieje że szybko uda ci sie mieć fasolkę

no kochana bardzo sie ciesz, twoje też będą na pewno ok więc do roboty

kochana ogólnie testy już sa takie czułe że możesz w kazdej chwili zrobić i bez problemu powinny wyjść, dodam że ja nigdy nie zrobiłam testu z rańca

a tak ogólnie to dziś jak sie obudziłam to sięgnełam po termometr i zmierzyłam i tem była 36,7 wiec ja raczej odpadam z testowaniem bo na pewno sie nie udało, ale jakoś mam przeczucie że na liście znajdzie sie motylek
heh i fajnie by było a ty podjudzaczko siśkowa:P teraz liczę ile razy toaletę odwiedziłam dzś już było 5razy a co do tempki to musisz jeszcze jutro zmierzyć jeśli @ nie przyjdzie bo może to jest twoja podwyższona temperatura właśnie, ja jednego miesiąca miałam przed owulką tempkę 36,2 a po owulce 36,6 i to był wzrost, i to nie prawda, że musi być powyżej 37, bo to zależy od tempki przed owulką...

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora