Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2008 sagi cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 13:59   #1877
lele
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2008 sagi cz. XIII

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość

Lele,
a gdzie kupiłaś tykwe i bombile i gdzie kupujesz yerbe? wczoraj troche w internecie poszukałam, poczytałam i mam nadzieje, że powoli się wkręcę

Hmm mój 3000
na allegro kupilismy zestaw dla dwoch osob i termometr osobno.. kosztowalo nas to 120 zl, w tym prawie 2 kg yerby. a na all sprzedaje najwieskszy chyba sklep internetowy ja tez w sumie wszsytko co wiem to z internetu a jest wkrecajace.. mi zmniejszyl sie apetyt i to sporo no i juz mnie az tak do slodkeigo nie ciagnie.. a tak, to musialam wczesniej cokolwiek slodkiego zjesc chociaz raz dziennie, a teraz leza dwa moje ulubione turony w lodowce niedojedzone i leza ileza

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
czy któraś z Was jeszcze ryje jak dziki dzik? bo ja ciągle z nosem w książkach, od rana do wieczora... a i tak jestem w lesie
zawsze na początku semestru sobie powtarzam, że będę się uczyć regularnie i nigdy mi nie wychodzi...
ja.. ale mam dzisiaj jeszcze dzien luzu od jutra jade z nauka na nastepny egzamin.
Cytat:
Napisane przez ViLLeMkA Pokaż wiadomość
idę na egzamin z rachunkowości ;|
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Mi też ostatnio posty biegną jak szalone, kiedyś sprawdzałam i byłam 33 na wizażu w ilości postów.
no ja Ciebie widze w duzej czesci watkow, ktore i ja mam zasubskrybowane

Cytat:
Napisane przez Mariolcia =P Pokaż wiadomość
wrocilam z silowni dziewczyny i umieram normalnie masakra ale 550 kcal nie ma
a chodzisz na silownie silownie czy na aeroby? masz jakis plan cwiczen? codziennie chodzisz? ja bardzo lubie wlasnie dzisiaj wrocilam po dosc dlugiej przerwie na moja silownie i czuje sie swietnie

Cytat:
Napisane przez cherryPie Pokaż wiadomość
czy tylko mój uniwerek/wydział jest tak głupi, że kończymy sesję 10.02 ...?
:O
kupiłam wisiorek, zjadłam zupę pomidorową i zabieram się powoli za naukę
ja mam 12 egzamin jeszcze.. tez zaraz zjem pomidrowowa- wczoraj gotowalam obiad na dwa garnki- Tz chcial rosol, a ja mialam przeogromna chec na pomidorowke.. a ze nie mamy duzego garnka, wiec zrobilam dwa srednie :P
lele jest offline Zgłoś do moderatora