Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 14:00   #4192
kardashi
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16611985]macie problemy z dziąsłami?
ja mam jakieś liche... bolą mnie, krwawią przy myciu zębów... jak jem np. chleb, to bolą mocno, tak jakby odchodzą od zębów, krwawią...
Czy to można jakoś "zreperować"? Gdzieś kiedyś wyczytałam , że witamina C jest na to dobra, ale jej ponoć nie wolno w nadmiarze w czasie ciąży.. [/QUOTE]

Własnie chciałam o to zapytać..
ja mam problemy. wogole są takie spuchnięte, krew się leje przy myciu jak nie wiem..

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Odkąd jem co dzień zestaw: kiwi, jabłko i pomarańczę nie mam tego problemu.

To prawda, wit. C uszczelnia naczynia krwionośne.

Ps. O nadmiar nie tak łatwo, bo ona wydala się z moczem. Uzupełnij owocami i warzywami, to lepsze niż tabs.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Ja mam kota z przedłużonym włosem. Tak się sypie, że nie musi po meblach chodzić, żeby wszędzie było futro. Nawet w pudełko z masłem potrafię znaleźć włos.

Ale taka butla to też wyjście, prawda.
Ja kota nie mam a futro wszędzie. Mój pies przechodzi z sierści szczenięcej takiej puchowej w taką normalną. i jest wszędzie. Tyle że ona nie chodzi po meblach, jedynie na stół w kuchni wejdzie, to i w maśle sie trafi
Nieraz w majtkach mam siersc

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora