Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 14:19   #2169
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V

Patinka ...hmmm..no ja nie wiem jak to jest.....ale wydaje mi się, że powinna Ci dawać dokumentację opisaną z racji tego, że przecież w szpitalu przy porodzie mogą poprosić o wyniki usg wszystkie, chyba, że wystarczy im to co maja w karcie napisane.....ja się dziwiłam właśnie, że mi dają cała dokumentację, tez myślałam, że tylko sprawdzają i jak ok, to ok....ale mi lekarz wyjaśnił, że na przykład czasem przy przenoszeniu ciąży proszą o pierwsze usg z opisem i wtedy sprawdzają, że np. ciąża mogła być młodsza itp...tak samo dzieje się w przypadku komplikacji, mogą poprosić o usg wszystkie żeby zobaczyć jak ciąża przebiegała...ja w dokumentach potrzebnych do szpitala mam własnie napisane żeby wszytskie wyniki usg zabrać ze sobą jakie miałam robione w trakcie.....a w kartę mi wpisuje pobieżnie tylko .....no nie wiem...a jak Wy macie dziewczyny....bo teraz się sama zaciekawiłam....

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Patinka to ile Ty miałaś tych USG? co wizytę? ło matko.....jakoś dużo chyba......ja miałam 5 w całej ciąży......