Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Kareninko to jest bawelniana frotka czasem przescieradla dla dzidziusiow sa z froty. frota to taki material nie gladki tylko wlasnie w stylu recznika. ale jak najbardziej moze byc bawelniany
welurek masz mieciutki a frotka jest troszke bardziej szorstka.
Bella
1) apiemy od nowosci-codziennie.. no chyba ze sie nam badzo nie chcialo to sobie odpuszczalismy (jak narazie to ze 3-4 razy ) na poczatku maly byl rozdarty i nie lubil sie kapac a po jakims miesiacu chyba polubil. Tomek woli byc w duzo cieplejszej wodzie. ok 38-40C i lubi jak ma gleboko
2 i 3) dodatkowo jeszcze karuzelka ktora super sie spisuje od 1 dni zycia
4) oj wisial na cycku. zwlaszcza wieczorami
cos sie kiepsko dzis czuje.. boli mie gardlo i glowa
Simpatica az mi sie slabo zrobilo jak przeczytalam o tym biednym dzieciatku. w glowie mi sie to nie miesci ze mozna urodzic pijane dziecko czy miec w dupie jak placze z glodu
co do takich ciekawostek to jak lezalam druim razem w szpitalu to na oddzial przyszla 17 latka. no i przyszla rodzic. przez calutka ciaze nie byla u lekarza ani razu. przyszla i mowi ze jest w 39tc i ze bedzie rodzic.
nie miala zadnych badan, ani jednego usg, ani jednej morfologii. nikt tej ciazy nie prowadzil
wg usg w szpitalu ona byla w 36tc ale sie wyklocala z lekarzami ze w koncu to jej brzuch i ona wie kiedy w ciaze zaszla. polezala tydzien, wywolywali jej raz i nic sie nie ruszylo i puscili ja do domu.. ale wszyscy na oddziale byli wsciekli. laska lezala na sali obok. dobrze ze nie z nami bo w naszej sali byly dziewczyny dosc wygadane.. pewnie by sobie posluchala. gowniara.
Czas edycji: 2010-01-21 o 13:34
|