2010-01-21, 13:51
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Napisane przez karenina19
Heeee? To ja moze pokaze o co mi chodzi...taki stroj jak na dole chce kupic i jest w opisie, ze jest z frotki a potem, ze material bawelna...to jak? 
|
kropka dobrze opisała ten materiał
Cytat:
Napisane przez konspiracja
Ela co ty za ramki robisz? Ja dopiero dzis zamowilam te z odbiciem łapki i stopki. ( Dziadkowie już wiedzą ze dostana prezent, ale spóźniony)...Sobie tez musze taka zostwic, bo mam kompletnego fiola na punkcie stópek Stasia....To nasze kochane "nóżki - pachniuszki "  jak ja je kocham, a ile się do nich nagadam...
|
zwykłe ramki dajemy + album ze zdjęciami
Właśnie wróciłam z usg i potwierdzone ze wszystko oki. tylko jeszcze skontroluje za jakies 4-5 misiecy.
i jestem załamana, ten ortopeda zwrócił mi uwagę zeby zbadać Olke na żółtaczke czyli jednaj moja matczyna intuicja mnie nie zawiodła! zaraz jedziemy do szpitala na badanie, tylko czekam na TZa bo jedzie z pracy.
jak sie okaze ze jest żółtaczka, to chyba odnajde tą połozna i ja pediatre tez zastrzele bo nic mi na szczepieniu nie powiedziała ze jest żółta! TZowi tez sie oberwie, bo śmiał sie ze mnie że nadopiekuńcza jestem, jak chciałam to badanie wcześniej zrobić.Izła jestem na siebie ze ich wszystkich posłuchałam
|