Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Chanel, Guerlain, Dior, Estee Lauder, CK, Givenchy, itd.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 14:55   #51
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Chanel, Guerlain, Dior, Estee Lauder, CK, Givenchy, itd.

Cytat:
Napisane przez desti Pokaż wiadomość
Urbanku tak mi sie przypomnialo... po tym jak pozbylam sie w dzikim szale naturalnych kosmetykow Origins ... przypomnialo mi sie, ze mam jeszcze Matte Scientist w sumie z niewielkim ubytkiem... jakbys chciala poprobowac to Ci wysle... bo co ja z tym zrobie... wyrzucic mi w sumie szkoda no i atak szalu przeszedl ...

opis z Douglasa:

Diese Öl reduzierende Feuchtigkeitsemulsion ist ein wahres Multitalent. Denn sie hält mit Silica und Phlorogine (Seetang) die Haut matt und liefert ihr gleichzeitig eine gesunde Portion ölfreie Feuchtigkeit. Darüber hinaus sorgen natürliche Pflanzenextrakte dafür, dass unliebsame Störenfriede abgewehrt werden und Irritationen reduziert werden. Ein klarer Geniestreich für eine frische und ebenmäßige Haut.
  • Eigenschaft: feuchtigkeitsspendend, ölfrei, mattierend
  • Hauttyp: Ölige Haut

No jasne, ze bym chciala !!!
A Ty, co bys chciala ?

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez anarchia25 Pokaż wiadomość
z zimowej kolekcji 01 tuxedo plums
Oooo kurcze Wlasnie zgooglowalam i jak zobaczylam co to, to mi kopara opadla Forma podobny do Cabana Pink z wiosny/lata 2009, ale te kolory ....

Na pewno nie chcesz tego Chanela A moze Chanela i cos jeszcze?

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Im mniej rzeczy mnie denerwuje tym lepiej się czuję
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując