Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niezdrowa dieta + dążenie do anorektycznych wymiarów - kto się przyłącza? ^^
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 14:44   #2
tysia1022
Przyczajenie

GG do tysia1022
Dot.: APLEFIT

Właśnie zamówiłam wczoraj chrom i aplefit na allegro i pewnie w poniedziałek do mnie dojdzie Będę pisała o wynikach mojej cudownej wagi jak narazie jest 60kg/174cm;(( mam zamiar zrzucić 12kg.
Tylko nurtuje mnie jedno pytanie.Czy można te produkty brać razem?? Oby dwie zawierają dużo jodu,więc nie wiem??;(
A właśnie...oby to nie wpłynęło na moją cerę bo jak na razie jest z nia bardzo dobrze ,a jak pojawia się pryszcze to z domu nie wyjdę...

Mam nadzieję,że połączenie diety z ćwiczeniami i tabletkami pomoże.
Utrzymuję się przy diecie 500kcal albo mniej,zależy od rodzinki;/(co we mnie wepchną) ;/ a ćwiczenia...zacznę robić jak dojdą tabletki. 200 brzuszków ,100 przysiadów i rowerek...starczy?? Nie mam za bardzo gdzie ćwiczyć bo jestem u cioci(ferie) ale od poniedziałku będę musiała się jakoś ukrywać;p

Mam dużą motywację bo 2 lata temu schudłam na samych ćwiczeniach i głodówkach 10 kg.Było 50/174cm. Ale rodzince to nie pasowało...ojj dobra nie piszę o tym lepiej. No i był efekt jojo. I teraz znowu chcę schudnąć na lato

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------
i dno do którego prowadzi złuda

Drogą do szczęścia jest stawanie się kimś lepszym niż było się wczoraj }i{
tysia1022 jest offline Zgłoś do moderatora