2010-01-21, 15:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Napisane przez brombusia
No to u Was też super nocka, tylko jak Ci zasypia po kąpieli koło 20 to nie licz na to że będzie spała do 10  12 godzin to i tak fajnie.
W "Zaklinaczce" jest napisane, żeby to dokarmianie na śpiąco kontynuować do 9 miesiąca 
|
dziękuję za odpowiedź 
A spać to ona wcale nie musi do 10. Dla mnie dobrze jak da mi pospać w jednym kawałku 8 godzin , czyli wystarczyłoby mi gdyby spała do tej 7 rano, tyle, że w jakimś tam momencie w przyszłości już bez tego nocnego dokarmiania
Cytat:
Napisane przez elalank
i jestem załamana, ten ortopeda zwrócił mi uwagę zeby zbadać Olke na żółtaczke  czyli jednaj moja matczyna intuicja mnie nie zawiodła! zaraz jedziemy do szpitala na badanie, tylko czekam na TZa bo jedzie z pracy.
jak sie okaze ze jest żółtaczka, to chyba odnajde tą połozna i ja  pediatre tez zastrzele bo nic mi na szczepieniu nie powiedziała ze jest żółta! TZowi tez sie oberwie, bo śmiał sie ze mnie że nadopiekuńcza jestem, jak chciałam to badanie wcześniej zrobić.Izła jestem na siebie ze ich wszystkich posłuchałam 
|
trzymam mocno , żeby jednak nic nie było
|