Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 14:09   #2193
Sensuel
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
hej lasencje
ja dzisiaj pol nocy nie przespalam mialam skurcze i do nich doszly straszne bole kregoslupa myslalam ze wyjde z siebie TZ sie obudzil jak uslyszla moje jeki pomasowal plecy i po 10 minutach przeszlo a teraz znowu zaczelo jzu nie wiem jak mam lezec ulge jako taka mi przynosi lezenie na boku
To może za chwilę się coś zacznie.W końcu chyba jutro termin masz,no nie??Albo się mylę

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, jaką pościel kupowałyście dla Maluszka? W sensie rozmiar, aby pasował do standardowego łóżeczka 120x60 no i był uniwersalny co do pościeli.
120x60,mam kupioną 1,a 2 szyła mi babcia z flaneli .Bardzo fajne są.

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
W Krakowie udało się na piatek umówić z okulistką, bo była chora i ma teraz masakre pacjentów- i tak mi przysługe zrobiła, że kazała w rejestracji mnie wcisnąć gdzieś na przyszły tydzień.
Za niedługo idziemy do pediatry, oby tam chociaż były dobre wieści...
Trzymam kciuki,aby wszystko było dobrze i bez nerwów dla was

Cytat:
A kładziecie swoje maluszki na końcu łóżeczka, tak, aby nóżki były przy szczebelkach i zawijacie kołderkę za materac?
Ja swojego kładłam normalnie i nic mu się nie stało.Ale słyszałam własnie o takim sposobie o jakim piszesz

Cytat:
I jeszcze jedno pytanko: gdzie kupujecie szczepionki dla maluszka?
Ja w przychodni kupowałam.

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
dziewczyny-zbieram szczękę z podłogi właśnie.....
zadzwoniłam do szpitala gdzie chce rodzić z zapytaniem o ktg czy robią itd. babka mi odpowiedziała,że jak najbardziej,że mam przyjść kiedy mi pasuje na 24h z rzeczami i dokumentami....obserwacja całą dobę-czujecie?w szoku jestem...
Pierwszy raz słyszę o takim długom KTG.Chyba trochę przesadzili z czasem.No chyba,że wymogi się zmieniły

Cytat:
Napisane przez castilia Pokaż wiadomość
Dziekuję ślicznie, a jasiek pójdzie w nogi TŻ rzeczywiście się stara i chyba wreszcie coś w Nim pękło bo bardzo emocjonalnie teraz podchodzi do tematu. Wczesniej tak jakoś w zaparte, ale On to taki typ jest, że musi przetrawić i dopiero później go dopada poczucie winy, łzy etc... Tak czy owak póki co jest pozytywnie, zobaczymy co dalej.
Daj mu szansę,niech się wykaże .Ale jednak miej oczy i uszy otwarte.Życzę dużo miłości

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
ja nie wiem co się ze mną dzieje,od wczoraj czuje się jakbym nie była w ciąży - czuję się taka silna, brzuch nie przeszkadza i w ogóle jakoś dziwnie:/zupełnie nie jak na tym etapie ciąży...coś czuje,że się jeszcze długo pobujam z brzuchem skoro mam takie odczucia:/
A wiesz,że ja czasami też tak mam.Czytałam,że to zbieranie sił na porodówkę .Tylko,że ja mam jeszcze dużo czasu do 19 lutego