2010-01-21, 14:09
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Cytat:
Napisane przez elcia0787
hej lasencje
ja dzisiaj pol nocy nie przespalam mialam skurcze i do nich doszly straszne bole kregoslupa myslalam ze wyjde z siebie TZ sie obudzil jak uslyszla moje jeki  pomasowal plecy i po 10 minutach przeszlo a teraz znowu zaczelo jzu nie wiem jak mam lezec ulge jako taka mi przynosi lezenie na boku
|
To może za chwilę się coś zacznie.W końcu chyba jutro termin masz,no nie??Albo się mylę 
Cytat:
Napisane przez lila12
Dziewczynki, jaką pościel kupowałyście dla Maluszka? W sensie rozmiar, aby pasował do standardowego łóżeczka 120x60 no i był uniwersalny co do pościeli.
|
120x60,mam kupioną 1,a 2 szyła mi babcia z flaneli .Bardzo fajne są.
Cytat:
Napisane przez zebra666
W Krakowie udało się na piatek umówić z okulistką, bo była chora i ma teraz masakre pacjentów- i tak mi przysługe zrobiła, że kazała w rejestracji mnie wcisnąć gdzieś na przyszły tydzień.
Za niedługo idziemy do pediatry, oby tam chociaż były dobre wieści...
|
Trzymam kciuki,aby wszystko było dobrze i bez nerwów dla was 
Cytat:
Napisane przez lila12
A kładziecie swoje maluszki na końcu łóżeczka, tak, aby nóżki były przy szczebelkach i zawijacie kołderkę za materac?
|
Ja swojego kładłam normalnie i nic mu się nie stało.Ale słyszałam własnie o takim sposobie o jakim piszesz 
Cytat:
Napisane przez lila12
I jeszcze jedno pytanko: gdzie kupujecie szczepionki dla maluszka?
|
Ja w przychodni kupowałam.
Cytat:
Napisane przez patinka_
dziewczyny-zbieram szczękę z podłogi właśnie.....
zadzwoniłam do szpitala gdzie chce rodzić z zapytaniem o ktg czy robią itd. babka mi odpowiedziała,że jak najbardziej,że mam przyjść kiedy mi pasuje na 24h z rzeczami i dokumentami....obserwacja całą dobę-czujecie?w szoku jestem...
|
Pierwszy raz słyszę o takim długom KTG.Chyba trochę przesadzili z czasem.No chyba,że wymogi się zmieniły 
Cytat:
Napisane przez castilia
Dziekuję ślicznie, a jasiek pójdzie w nogi  TŻ rzeczywiście się stara i chyba wreszcie coś w Nim pękło bo bardzo emocjonalnie teraz podchodzi do tematu. Wczesniej tak jakoś w zaparte, ale On to taki typ jest, że musi przetrawić i dopiero później go dopada poczucie winy, łzy etc... Tak czy owak póki co jest pozytywnie, zobaczymy co dalej.
|
Daj mu szansę,niech się wykaże .Ale jednak miej oczy i uszy otwarte.Życzę dużo miłości 
Cytat:
Napisane przez patinka_
ja nie wiem co się ze mną dzieje,od wczoraj czuje się jakbym nie była w ciąży - czuję się taka silna, brzuch nie przeszkadza i w ogóle jakoś dziwnie:/zupełnie nie jak na tym etapie ciąży...coś czuje,że się jeszcze długo pobujam z brzuchem skoro mam takie odczucia:/
|
A wiesz,że ja czasami też tak mam.Czytałam,że to zbieranie sił na porodówkę .Tylko,że ja mam jeszcze dużo czasu do 19 lutego
|