|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez sjoanna
A u mnie dzisiaj ksiądz po kolędzie
Nie wiem czy rozmawiać z nim na ślubne tematy czy nie?
Proboszcz coś wspominał, jak zapisywał nasz ślub, że nie będziemy z TZ musieli chodzić na kursy bo da mi płytki i sobie pooglądamy, ale może nie pamiętać. 
|
My już po naukach a u mnie kolęda była w zeszłym tygodniu... wygoniłam TZ do mamusi i muszę powiedzieć, że nawet się nie spodziewałam, ale kolęda przeszła fantastycznie.. choć muszę przyznać że ze zdenerwowania nieświadomi użyłam taktyki zagadywania 
Moja koleżanka mi kiedyś powiedziała: jak będziesz chciała żeby ktoś z kim rozmawiasz w ogólezapomniał po co do CIebie przyszedł... zagadaj go.... nawet nie planowałam zagadać go ... samo wyszło... a żeby było ciekawiej jk TZ wracał do mnie z pólkami do powieszenia w przedpokoju, ksiądz go z półpiętra zmierzył wzrokiem
Aśka porozmawiaj z księdzem.. wg mnie samo z rozmowy powinno CI wyjść... Mnie ksiądz pytał co u mnie słychać a że ja nowa parafianka jestem no to wiecie trza było księdza uświadomić kto żem 
Jadę do teściów
do zoabczyska wieczorem i
Kasiu:
cześć
Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2010-01-21 o 14:53
|