Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ugg Boots
Wątek: Ugg Boots
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 15:01   #250
Ugg
Przyczajenie

Dot.: Ugg Boots

Cytat:
Napisane przez Braga Pokaż wiadomość
nie bardzo wiem czemu jestes tak negatywnie nastawiona! kazdy może miec swoje zdanie, ale jesli ktoś robi cos dobrego (sprowadza towar którego nie mozna kupic w PL), robi to legalnie i do tego ma samych zadowolonych klientów... to wybacz ale Cie nie rozumiem. Kontaktowałam sie z ta Pania i wcale nie twierdzi ze jest jedynym dilerem w Polsce, bo jak sama powiedziała w Polsce nie ma autoryzowanego przedstawicielstwa UGG. Z tego co mi mowila (i chciała nawet wysłac dokumenty) buty przechodza odprawe celna a każda paczka poddawana jest rewizji i kontroli. Wybacz ale chyba oni (Urzad Celny) wiedza lepiej. Nie mam zamiaru sie z nikim kłocic tylko nie lubie jak ktos zachowuje sie tak jak Ty. Jesli jestes niezadowolona - ok - Twoja sprawa, ale pozwól sie cieszyc innym świetnymi ORYGINALNYMI !!! butami, które można kupić u tej Pani. I dalej twierdze że 1/300 to kiepska proporcja zeby mnie przekonać. A uwierz mi Polacy nie sa głupi i dobrze znaja sie na markowym towarze, bo granice nie sa pozamykane i ludzie jeżdza po swiecie !!!!
Braga, nie chcę nikogo obrażac, ale ty dziewczyno jestes naprawde naiwna. Czy wierzysz, ze straz celna sprawdza kazda paczke jaka przychodzi poczta z Chin, Tajlandi itp, itd? Nie czarujmy sie... Celnicy nie robiliby chyba nic innego jak sprawdzali paczki mbyourpartner
Po tym jak otrzymalam buty od tego sprzedawcy, od razu do niej zadzwonilam i powiedzialam ze sa to podroby, ona oczywiscie chciala wcisnac mi ta sama bajke co tobie - ze KAŻDĄ paczke sprawdza Urzad Celny --- ŚMIECHU WARTE!!!!!! Po tym jak podalam moje argumenty - stwierdzila, ze zwroci pieniadze.
APELUJE DO WSZYSTKICH DZIEWCZYN - NIE KUPUJCIE U TEGO SPRZEDAWCY BUTÓW!
w zalaczeniu wysylam wam buty ktore dostalam wlasnie od mdyourpartner - zanim je odeslalam zrobilam fotki (na pamiatke )
Porownajcie te zdjecia ze zdjeciami z jej strony. Moim zdaniem NIEBO A ZIEMIA!

Edytowane przez Ugg
Czas edycji: 2010-01-21 o 15:02
Ugg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując