Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 16:01   #3043
karoolaaa
Zakorzenienie

Dot.: nowy podkład Revlon ColorStay z technologią Soft Flex

Cytat:
Napisane przez kwiecien86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny widze że macie znakomite pojęcie o tych podkladach ja bardzo chciałabym wlaśnie zakupić jeden z nich mam cere mieszaną/ tlustą i dotychczas stosowalam Max Factora miracle touch który sprawdził mi sie naprawde dobrze ale jestem taką sierotą ze nie potrafie dobrać odpowiedniego odcieniu nr.70- natural był za ciemny, nr65- rose beige wpadał za bardzo w różowy a nr45 stanowczo za jasny. Myslę że moze 60 byłby dobry ale teraz chciałabym spróbowac revlon...I moja prośba do was czy mozecie doradzic w jakie przykładowo kolory mogłyby byc dla mnie odpowiednie bo myslalam o sand beige lub natural, medium beige ale boje sie ze tez beda wpadac w róż przynajmniej te dwa ostatnie. w sklepie ciezko jest sprawdzic bo jak same wiecie cięzko je dostac a jak juz sie znajdzie jak pytasz o próbki to patrzą na ciebie jak na "debila" bo przecież co to jest te 60 pare zlotych. Jeśli możecie pomóc wasze sugestie będą naprawdę pomocne

ja uzywam sand beige i dla mnie jest to odcien idealny,jesli chodzi o zime(bardzo ladny bez bez edomieszki rozu,nie za jasny ,nie za ciemny )
karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując