Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Napisane przez Katarina081
Ja czasami mieszam mleko. Jak sobie sciągnę i jest malutko to mieszam ze sztucznym. Połozna mi mówiła, że lepiej na poczatku mieszac, bo mała moze nie chciec od razu tego sztucznego, ale nie bylo problemu
Guciu ja tez bardzo chciałam karmić małą piersią, uwielim to robić, to uczucie jak ona ciagnie cycka jest boskie  ale moje ziecko nie chce cycka juz, jak ją przystawiam to drze sie niemilosierne Teraz sciaga, juz tylko dwa razy dzennie, bo mam coraz mnie mleczka, ale ona to co sciagne dostaje z butelki.
To tak jak ja
Wiem co to znaczy, mój Tz ma taką prace, ze non stop w rojazdach, czasam jest dwa dni w tygodniu w dumu, a czasami w ogóle, na szczescie w patek wieczorem zawsze wraca i weekendy ma dla nas. Siedze z małą sama, bo rodzicw i tesciów mam daleko i tez czasami jest nam smutno, ale juz sie powoli do tego chyba przyzwyczajam, W koncu robi to dla nas
Kasiula to super, ze bezdziesz miala Tz czesciej przy sobie 
Dziewczyny jak dejecie dziecku sztuczne mleko to jakie??
|
To widze ze w podobnych sytuacjach byłysmy odnosnie pracy tz ,na szczescie moj teraz bedzie czesciej w domu
Cytat:
Napisane przez Agusia_a9
Kachula bardzo sie ciesze twoim szczesciem  wreszcie bedziesz miala swojego tzcika przy sobie  nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze  my z moim PIotkiem jeszcze troche bedziemy muieli byc niestety w rozlace  ale bynajmniej mam was tu dziewczyny ktore podnosicie mnie na duchu.. moge sie wyzalic poplotkowac wiec nie czuje sie taka smaotna  i co niektore nawet mnie rozpieszczaja calusami  wiec od razu mi lepiej jak sobie was poczytam  dziekuje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
KUpilam Filipciowi smoczka tego z Canpola ale nie chce doic:/ dzisiaj trzymalam mu go w buzi troszke czasu  i podoil z 4 sekundy wiec juz jakis postep jest ;p moze z czasem sie przyzwyczai i bedzie doil dluzej 
|
za Filisia zeby zaczał doic smoka 
A caluskami zawsze mozemy Cie rozpieszczac ile sobie tylko zyczysz 
Cytat:
Napisane przez konspiracja
Melduję się i ja! 
U nas odpukac synuś nadal budzi sie raz w nocy do karmienia - dziś dopiero o 4, wiec wyspana jestem jako- tako,
Bella, baaaaardzo wzruszajacy opis porodu. Też swój przezyłas - ja tez z tych co rozumieją i swój pamietają.I raczej go nie zapomne (wbrew temu co mowią), chociaż patrzac na synka wiem ze warto było...
Ela co ty za ramki robisz? Ja dopiero dzis zamowilam te z odbiciem łapki i stopki. ( Dziadkowie już wiedzą ze dostana prezent, ale spóźniony)...Sobie tez musze taka zostwic, bo mam kompletnego fiola na punkcie stópek Stasia....To nasze kochane "nóżki - pachniuszki "  jak ja je kocham, a ile się do nich nagadam...
Wychodzicie dziś na spacer? ja chyba dziś spasuje przy tym mrozie.
Zmykam pichcić obiadus, do poźniej, pa.
|
A mi wlasnie dzis ramki przyszły i zaraz jak maly wstanie bierzemy sie do roboty i odbijamy stópki i łapki
A ze spaceru własnie wrocilsmy,u mnie - 5 i bezwietrznie wiec wyszlam z młodym na godzinke a teraz dalej spi jak suseł
Cytat:
Napisane przez brombusia
Takie kobiety to powinny być sterylizowane 
Biedne maleństwo już na starcie ma przechlapane, za dużo znam dzieci z FAS, coś o tym wiem
Ja o tym myślałam w ciąży, potem zapomniałam i myślałam że teraz już za późno ale tam piszą o 6 miesiącach, więc chyba warto byłoby spróbować. Mam głuchoniemego kuzyna i pamiętam jak byliśmy dziećmi to mieliśmy własny migany i rozumieliśmy się bez problemu
Malinka jest po surdopedagogice, może będzie wiedziała o tym coś więcej
Eluś Ty się nie denerwuj na zapas, a jak się okaże najgorsze, to jeszcze ode mnie możesz im dołożyć 
Jak na nauczyciela w gimnazjum, to wyjątkowo mało tolerancyjna jestem wobec głupoty i niekompetencji
Guciu  to za guru.
Jak nie przestaniecie mi słodzić, to moja narcystyczna natura weźmie w końcu górę i wpadnę w taki samozachwyt swoją osobą, że przestanę golić nogi 
|
  klask i:dobre dobre to pajeczyny bedziesz miała na nogach  :brzyda l:
|