Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez LadyMK
Kasiu ja sie spytalam ginekologa jakie badania moge teraz zrobic (choć on powtarzal ze dopiero po roku staran- ale ja stwierdziłam, że ja mam największy problem z okresem i przez to mam problem z zapłodnieniem, więc postanowiłam iść na to badanie)
Ja się np bardzo poce- potliwość to też niby objaw wysokiej prolaktyny, do tego jeszcze dochodzi zmniejszone libido (zauważyłam, że od kiedy mi skacze okres to... moje chęci się zmniejszyły) ... wycieku z piersi nie mam, ale TŻ mi powtarza, że dziwnie smakują... ;/ określa to mianem "cebuli"...
Dzisiaj około 13 bede miała wyniki...
A obecnie jestem w 36dc. Wczoraj na USG się nie załapałam... ehh więc dopiero będę miała 10lutego ;/
Gdybym nie miała tych przesunięć @ i wywoływania tabletkami to właśnie kończyłby mi się 9cykl.
Ok czytam Was dalej, bo dużo napisałyście 
|
hmm??? to ja raczej nie mam nic z tych objawów... ja wogóle jestem inna...to znaczy w dobrym tego słowa znaczeniu... nigdy nie miałam zadnych chorób kobiecych...nigdy zadnego zapalenia...nic...miałam kiedys mała nadzerke która sama zanikła bo jak byłam u lekarza to powiedział ze juz jej nie ma....cykl tez miałam idealny przez piec lat...badania tarczycy tez idealne...no nie wiem....nigdy na nic nie chorowałam.....ale cóz starosc nie radosc....moze to sie zmieniało wiecie co wydaje mi sie ze mam duzo hormonów meskich...to ma jakis wpływ?
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------
ale ja dupna jestem.....przeciez ja sie nawet nie staram a zawracam wam głowe pytaniami.... dzi siaj tak rozmawiałam z bratem i gadam mu ze chce dziecko i nie ma a kiedys tak łatwo mi było zajsc w ciaze... a on na to ....bo jak sie chce to prawie nie ma i ze mam wrzucic na luz....wtedy moze sie uda...kochany braciszek....z nim o wszystkim moge pogadac
---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------
Cytat:
Napisane przez Scio
NIe chyba do gina trzeba isc z wynikiem, ja mam taki zamiar.
|
o nieeeeeeeeeeeeeeeee... do ginekologa???? a ja nie mam kiedy do niego isc.....to padaka...... ale dziekuje za informacje skarbie
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------
DZIEWCZYNKI A JA JUZ MAM KONIEC @ JUPI JUPI JUPI
|