Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 15:42   #3506
crozee
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

W przypłynie zbyt dużego stężenia % alkoholu w organizmie na pewnej imprezie z pracy całował się pewną osobą, ale ja naprawdę nie chcę do tego już wracać. I nie mam wcale żadnej guli, po prostu mnie zaskoczył, że tak konkretnie myśli już o dziecku. Ja również bardzo bym go chciała, ale wiadomo, nie w takich okolicznościach.

Ja to w ogóle jestem dziwna, bo potrafię jednego dnia pomyśleć sobie, że go nienawidzę i nie chcę znać, zalewam się rzewnymi łzami, a następnego myślę sobie, że przecież każdy popełnia błędy, teraz się stara, więc może nie wszystko stracone i tak w kółko zaczynam już nieźle przez to świrować

Basia
decyzja nalezy do Ciebie. ale uwazam, ze kazdemu nalezy sie szansa. gdyby Tobie sie przydarzyło, to tez pewnie probowałabys naprawic ten bład.. alkohol tak niestety czasami robi, ze robimy rzeczy, ktorych naprawde nie odwazylibysmy sie zrobic. dlatego trzeba go pic z umiarkowaniem daj sobie czas kochana, serce Ci powie, kiedy jestes gotowa

ja złozyłam tylko jednej babci zyczenia, tej ktorej z nami mieszka, bo jest SUPERBABCIA i chciałąbym taka byc dla swoich wnukow... a babci i dziadkowi od strony taty złoze zyczenia jak przyjade do domu.

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość

tak, była strasznie szczęśliwa że dzwoniłam i przekazałam bratu żeby też to zrobił. A po południu jadę do babci M.

http://www.youtube.com/watch?v=mNCgfrjKcqs
ja bym sie chyba nie odwazyła jechac skladac zyczenia babci mojego tzta choc dzisiaj mi powiedział, ze dzwonił do niej i ode mnie tez złozył zyczenia no ok, moze to i miłe, ale to nie jest moja babcia...

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

aha i ZALICZYŁAM KOŁO Z ŁACINY NA 5.

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=_qQ_pQAgKS8&NR=1