Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studniówkowiczki 2010 :) cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 19:00   #4108
Magdutka
Zadomowienie

Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III

Cytat:
Napisane przez SiemaszSkarbie Pokaż wiadomość
Aneczka91 5 i 7 mi się podobają

a tak w ogóle to cześć Zboki
za każdym razem jak wchodzę na wizaż to mi się 1oo dniówka przypomina. i za każdym razem chcę ją powtórzyć ;p chyba zacznę się bać ze mi tak już do końca zostanie

i sprowadzę wątek na inną, złą stronę na chwilkę
mam do Was pytanie.. a raczej chciałabym się poradzić.
otóż tak. Miałam ja kiedyś prawdziwego przyjaciela, takiego od serca.. ale niestety wszystko się popsuło wiem że on zabiegał o mnie, ale ja nie dawałam mu nadzieji, ponieważ byłam z obecnym chłopakiem.. jakoś to było. po peeewnym czasie przestał sie nagle do mnie odzywac i tak to już trwa ok 3-4 miesiące.. nie wiem co mam robić. wszystko bym dała za to żeby się do mnie chociaż odezwał, ale on nawet na głupie smsy nie odpisuje.. a jak go widze to się cieszę jak dziecko na widok takiego duuuzego lizaka

ratujcie.. bo chyba oszaleje
Wiem co czujesz Ja też jak sie widze z M. to nam sie buzia nie zamyka ;p A jak nie porozmawiamy jeden dzień to zaraz na drugi jest, że co sie dzieje;p Tylko , że jak on o CIebie zabiegał to cięzka sytuacja.. Chłopak może sie wycofał bo nei mógł się pogodzić ze masz TŻ a on nie jest nim... Tak chyba najgorzej jak w końcu któreś sie chce zaangażować mocniej... No ale ja bym o niego walczyła i dalej te smsy słała... Najlepsza byłaby jakaś szczera rozmowa
Magdutka jest offline Zgłoś do moderatora