Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-21, 21:14   #298
Darynkaa
Przyczajenie

Dot.: jestem po części... łysa.. pomocy!

Cytat:
Napisane przez magdakaczmarek Pokaż wiadomość
pociesze cię .. od miesiaca mam to samo na czubku głowy.. identycznie... jak mogę wiedzieć, jakie masz te tabletki, bo ja na swoim czubku nie widze malych wloskow ;/
najpierw pryskałam Oxycortem, żeby skóra ładnie się zagoiła i już po paru dniach widać te włoski, a tabletki tez biorę krótko ale dermatolog się nimi zachwycał, to merz spezial, kosztowały około 35 złotych, wiem że warto bo są dobre opinie na temat tych tabletek. no cóż, trzeba próbować.
łaczmy się w bólu

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez aga24zuzia Pokaż wiadomość
kilka lat temu depilator wciagnął mi włosy odrosły ale booolało
oj bolało bolało, a mikser był na najwyzszych obrotach

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
dzięki ;]

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
ała.... współczuje.
co do porostu Magdzia dobrze doradziła - tam jest wszystko
a co do fryzury no to chyba kitka po prostu. zaczesuj do góry i wiąż w kucyka. Puste miejsce zakryj włosami, możesz przylakierować zeby się nie przesuwało, albo założ opaskę o ile Cię nie uraża w to miejsce.
już zaczynam czytać
no, juz wszystko dobrze, opaske mogę założyć teraz jedynym problemem jest ten porost. no cóż... za głupotę trzeba płacić .
Darynkaa jest offline Zgłoś do moderatora