Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 21:51   #3521
Mentorka_26
Przyczajenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie, walcze i walczę,no ale jakies efekty powli widać, taki mam plan do 15 kwietnia jeszcze 8 kilo zrzucić bo już mi ze 2 kilo ubyło. Nie cierpię się odchudzać, ale musze!obiecałam sobie do operacji zrzucic i zrzuce chocby nie wiem co!
A jesli mogę spytać co robiłas,że aż tyle schudłaś?
Pozdrawiam i dobrej nocki
Olgawro
Co do diety to zabralam sie do niej z głową i to co osięgnełam to dzięki zdrowemu jedzeniu i regularnemu czyli średnio co 3, 4 godziny { do tego stopnia , ze jak nie moglam to w pojemniczkach mialam] i fakt... może to nie ejst piekeilnie wygodne ale perspektywa sexi cialka a nie zwałow tłuszczu mobilizowala na calego. Do tego duzo duzo wody.... i litrami kawy hhhehehhe bo od niej jestem uzależniona napewno:p
a.. i podstawa top mięso i tak jak mowilam te minimum 4 posilki dziennie

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Mentorka, zawsze jak pojawiaja sie jakies pytania i watpliwosci, to lepiej odwiedzic tez innego medyka. Nowe piersi, to nie zakup bulek na sniadanie, prawda? Nie musi byc ani szybko, ani pierwsze lepsze, ani w osiedlowym "sklepie"
NO fakt masz racje wstu procentach tyl;ko ja tam marzylam o tych cycusiach odkad pamietam a teraz nadarzyla sietaka okazja i chcialabym sie nimi jeszcze przed slubem pocieszyc z deka a nie wiecznie pozniej i pozniej
Poza tym przez ta prace w szkole moge sie pociac albo w ferie zimowe albo dopiero w wakacje a w wakacje to mamy zareczyny z moim i wiecie ... no chcialabym sexi wygladac a nie kupowac kolejnego paskudnego gąbczastego biustonosza feeeeeee

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
wiem, wiem,że będę nudna...ja mam 300 i jestem mega zadowolona..są akurat do mojej sylwetki..raczej duże niż małe..ale ja rodziłam i wyssali mnie dwaj chłopcy
willma a jakie ty masz Gwiazdo wymiary????
Mentorka_26 jest offline Zgłoś do moderatora