2010-01-22, 00:10
|
#2172
|
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2004-12
Wiadomości: 4 004
|
Dot.: Dzieci kwietniowo-majowe oraz ich mamy II
Powiem szczerze, że pierwsze słyszę o tej tilapii. My głównie jemy świeże ryby np. pstrąg, łosoś, dorsz a tilapię biorę do ryby w cieście raz na jakiś czas. Majka nie ma na pewno na nią alergii, ja też. Tak naprawdę to nie jet ona lepsza od zwykłego kuraka z jakiegokolwiek polskiego sklepu, kaczki, indyka. Słyszałaś jak są trzymane kury, których jaja kupujesz w Carrefourze czy Realu? A to dopiero czubek góry lodowej. Polskie banany, pomarańcze, inne cytrusy i owoce egzotyczne to też pryskane na maksa badziewie bez smaku. Mogłabym tak wymieniać w nieskończoność. Popatrz też w skład wędlin .
Tilapia jest fajna w cieście dlatego, że łatwo przyjmuje smaki sosów, które do niej podaję. A Maja najbardziej lubi i tak pstrąga i dorsza.
|
|
|