Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Burberry, La prairie, Toni&Guy i inne... zapraszam :)))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-21, 23:22   #22
doryta
Zadomowienie

Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Burberry, La prairie, Toni&Guy i inne... zapraszam :)))

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
(...)
jednak narazie nic nie wybiorę, ale będę zaglądać do wątku

Cytat:
Napisane przez Tigerlilly Pokaż wiadomość
Oj, nie popisałam się Chyba za dużo pracuję, a za rzadko wchodzę na wizaż . Co by Cię interesowało za kropelkę + wkład Midnight Rain? Napisz proszę ogólnie, mam mnóstwo rzeczy mimo pustego kramiku.
hmm... mogłabym skusic się na pomadke w kolorze czerwonym, niezbyt nasyconym najlepiej, lub coś koło beżo - różu byś może jakiś błyszczyk, pielęgnację dla buźki, demakijaż oczu, rozważyć mogę też zapachy różne
nie wiem czy cosik jeszcze podoba Ci sie u mnie jeszcze... bo z chęcią przyjełabym też bronzer dla jasnej karnacji (np terracotta dla blondynek)
z tego co pamiętam to same skarby chowałaś poza wątkiem, więc z chęcią zobacze co tam masz

Cytat:
Napisane przez viki79 Pokaż wiadomość
witaj, moze u mnie znajdziesz cos za:

TONI&GUY-MODEL.ME HELENA RADIANT STYLING SPRAY-rozświetlający spray do włosów,nadaje objętosc,ma w sobie antyoksydanty chroniące włosy,nadaje zdrowy połysk bez obciążania włosów.150 ml, ubytek max 10%

TONI&GUY –MODEL.ME JAMELIA high gloss blow dry liquid, nabłyszczający fluid do prostowania włosów 150ml pozostała 1/2 albo i wiecej
niestety nic. Pozdrawiam

doryta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując