2010-01-22, 10:05
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
Napisane przez gucia6
Gdyby pani Chylińska czytała wizaż, to byłaby na więcej przygotowana 
|
Chyba jej to przekaze... 
Cytat:
Napisane przez martaN23
Ja też poszłam na przegląd i jestem załamana lewe biodro nadal do operacji  no ale to wiedziałam ale doszło jeszcze prawe(też już było operowane) trze mi kość o kość muszę zrobić rezonans i artroskopię  oczywiście trzeba wyłożyć kasę bo na nfz kolejki że hej   idę się położć już dawno nie załapałam takiego doła  
|
Ehhhh te nasze biodra....moje tak mnie bola od kilku dni, ze nie moge spac czasami... Trzymaj sie.... 
Cytat:
Napisane przez gosik_wwa
Pytałam o USG - nie widzą na razie wskazań  Kurcze, co musi sie stać aby wskazania sie pojawiły????? Bedę musiała na nich to wymóc.
A jak sprawdzić tolerancję/jej brak na laktozę???
|
No niestety metoda jest "brutalna" ale prosta - nie jesc przez kilka dni nic mlecznego i patrzec czy dziecko ma ulge... 
A oprocze tego jest jeszcze test laboratoryjny Kerry'ego - wykonuje sie go z kalu dziecka.
Cytat:
Napisane przez brombusia
I ma skrętne kółka? Mój nie ma, ale mi to pasuje, tylko że znowu, ja jestem kawał baby i siłę mam, a Ty drobna dziewczyna, musisz brać to pod uwagę, żeby się z wózkiem nie namęczyć.
|
Taaaa? A z ktorej strony niby? Bo nie zauwazylam...
Dzien doberek 
moj syn taaak mnie dzisiaj rozpiescil ze az mi glupio pisac...poszedl spac po 20, potem zjadl kolo 3-4 a pozniej o 8 i spal jeszcze do teraz...a teraz bawi sie na macie.... Cisza przed burza..?
|
|