Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 10:05   #299
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Gdyby pani Chylińska czytała wizaż, to byłaby na więcej przygotowana
Chyba jej to przekaze...

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
Ja też poszłam na przegląd i jestem załamana lewe biodro nadal do operacjino ale to wiedziałam ale doszło jeszcze prawe(też już było operowane) trze mi kość o kość muszę zrobić rezonans i artroskopię oczywiście trzeba wyłożyć kasę bo na nfz kolejki że hejidę się położć już dawno nie załapałam takiego doła

Ehhhh te nasze biodra....moje tak mnie bola od kilku dni, ze nie moge spac czasami... Trzymaj sie....

Cytat:
Napisane przez gosik_wwa Pokaż wiadomość
Pytałam o USG - nie widzą na razie wskazań Kurcze, co musi sie stać aby wskazania sie pojawiły????? Bedę musiała na nich to wymóc.
A jak sprawdzić tolerancję/jej brak na laktozę???

No niestety metoda jest "brutalna" ale prosta - nie jesc przez kilka dni nic mlecznego i patrzec czy dziecko ma ulge...

A oprocze tego jest jeszcze test laboratoryjny Kerry'ego - wykonuje sie go z kalu dziecka.

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
I ma skrętne kółka? Mój nie ma, ale mi to pasuje, tylko że znowu, ja jestem kawał baby i siłę mam, a Ty drobna dziewczyna, musisz brać to pod uwagę, żeby się z wózkiem nie namęczyć.

Taaaa? A z ktorej strony niby? Bo nie zauwazylam...

Dzien doberek

moj syn taaak mnie dzisiaj rozpiescil ze az mi glupio pisac...poszedl spac po 20, potem zjadl kolo 3-4 a pozniej o 8 i spal jeszcze do teraz...a teraz bawi sie na macie.... Cisza przed burza..?

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora