Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 09:11   #2309
youyou
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V

Dzień dobry
Kolejna noc bez rozpakowania? Coś nam lista utknęła

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Śliczne te Wasze maleństwa

Chciałabym już zobaczyć mojego Adasia
A to jego buźka z ostatniego USG (34tc.)
Super wygląda, ja ostatnio miałam tylko 2D i kompletnie nic tam nie widziałam, tylko jakieś dziwne kształty, czarno białe bochomazy

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Ja ktg miałam wczoraj ale to dopiero dzień przed terminem. Wszystko zależy od lekarza czy pokieruje czy nie i czy są do tego przesłanki.
A z rozwarciem jest różnie, przecież Ula miała 4 cm o ile dobrze pamietam i chodziła tak dosyć długo a jeszcze nie urodziła...
Ja też jeszcze nie miałam KTG i lekarz powiedział że dopiero w dniu terminu powinnam się zgłosić..

Cytat:
Napisane przez oliviaoO Pokaż wiadomość
myślałam, że was nadrobię ale nie ma szans
widziałam tylko kątem oka kilka słodkich maluszków

dzisiaj się zdziwiłam.. nakarmiłam Małą o 23 - zjadła 70ml, usnęła to i ja poszłam spać. Później budzę się bo słyszę, że już coś zaczyna marudzić, jeszcze zaspana patrzę na zegarek w komórce - 1:45.. Wracam do pokoju z mleczkiem a tu okazało się, że była 4:45 Pierwsze co to wpadłam w panikę, że nie jadła prawie 6h.. Nie wiem czy to normalne no ale skoro się nie budziła poza tym wszystko w porządku
Byliśmy wczoraj z TŻ zarejestrować ją w urzędzie i jednak drogą porozumienia nazwaliśmy ją Julia Wiem, że to bardzo popularne ale co tam
Ja w przerwach gdy mała śpi to się uczę bo od poniedziałku mam zamiar iść na uczelnię i rozpocząć zaliczenia I sem. Mam nadzieję, że się uda

Acha i dzisiaj skończyłyśmy 1 tydzień
Pozdrawiam Mamuśki
\
Gratulacje za pierwszy tydzień i za zarejestrowanie malutkiej

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Malinka co do tego łyżeczkowania na oczach TŻ to mnie przeraziłaś Dobrze że nie wpłynęło to na niego i relacje w łóżku się nie zmieniły...
Ja powiedziałam TŻ-towi że po porodzie między nogi ma nie zaglądać tylko niech się małym zajmie
youyou jest offline Zgłoś do moderatora