Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię NOWE--cienie Lancome palette, tusz Max Factor, żel BORGHESE....inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-22, 10:52   #38
ana761
Zakorzenienie

Przekupka: 206 pkt / 100% pozyt.
GG do ana761
Dot.: NOWE--cienie Lancome palette, tusz Max Factor, żel BORGHESE....inne

Witaj....sorry , że tak długo mnie nie było ale pracy mam po "kokardki" teraz

Błyszczyki neutralne, w sumie wszystkie , oprócz czerwieni czy brązów.

Tak aby Ci oplacało się za ten brazer...bo pamiętaj czaję sie na ten SB ( mam nadzieje, że nie będe sobie pluć w brodę )

Ania

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
hym mam tego feverka, smashboxa i max factorki...hym....a z innych musialabym pomyslec a jakie kolorki lubisz?

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Witaj,

fajnie a który chcesz?

Ania

Cytat:
Napisane przez tomama Pokaż wiadomość
Aniu jeden tez by mi wystarczył
Co z pielęgnacji mogloby Cię zainteresować?

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Czyli rozumiem jedne srebne i 2 kryształki ( jaką mają wielkość napisz proszę)...... no i same kolczyki to trochę za mało za cienie LANCOME

ania

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
bigle srebrne fotki zrobię jutro bo muszę je wygrzebać (jestem po przeprowadzce) a nie wiedziałam czy w ogóle warto. Te bigle mają w środku taki zaczep i te wiszące kryształki są wymienne. Czyli bigle masz jedne a wymieniasz zawieszkę. Ja mam dwa komplety właśnie zawieszek. A potem możesz sobie dokupić inne kamienie bo każdy kryształek swarovskiego pasuje do tych bigli.

Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu......

Edytowane przez ana761
Czas edycji: 2010-01-22 o 12:12
ana761 jest offline Zgłoś do moderatora